Shaolin Kick

Shaolin kung-fu - harjoitukset alkavat

Alkeiskurssit alkavat, tule harjoittelemaan ja ota kaveri myös mukaan!

Shaolin Kick Seinäjoen harjoitukset jatkuvat ja samalla alkeiskurssit alkavat 18.9 lähtien tiistaisin klo 18.30-20 Lyseon alasalissa. Tervetuloa harjoittelemaan ja ota kaveri myös mukaan. Harjoituksissa luvassa mm. lihaskuntoa, venyttelyä, itsepuolustusta ja akrobatiaa. Lähtökohtana on jokaisen oma taso, josta lähetään kehittymään.

http://www.shaolinkick.com/shaolin_kick/galleria.html

Haemme edelleen Seinäjoelle toista viikottaista vakivuoroa. Sitä odotellessa syksyn aika pyrimme kuitenkin järjestämään perusharjoitusten lisäksi kursseja ja leirejä Seinäjoella. Ja jos kerta viikossa ei riitä, perusmaksulla voit nyt käydä rajattomasti myös muiden paikkakuntien harjoituksissa. Harjoituksia olisi tarjolla halukkuuden mukaan ainakin viitenä päivänä viikossa.

 

Shaolin Kick

Aikaisempia kirjoituksia

Shaolin Kick

Elämänvoimaa ja tasapainoa. Shaolin Kick on kung-fu koulu Pohjanmaalla. Opetamme kaiken ikäisille ja kokoisille naisille ja miehille kiinalaisia kamppailutaitoja. Lapsille koulu tarjoaa oman Tiikerikoulun. Opetukseen kuuluu mm. lihaskuntoa, venyttelyä, itsepuolustusta ja akrobatiaa. Lähtökohtana on jokaisen on yksilöllinen taso, joten aloittaessa ei tarvitse osata mitään. Kysy myös kung-fuun tutustumista esimerkiksi tapahtumiin ja tyky-päiviin! Kotisivut: www.shaolinkick.com

Uusimmat mielipiteet