Shaolin Kick

Shaolin kung-fu - lisää harjoittelijoita haetaan

Notkeutta, itsepuolustusta, lihaskuntoa, erilaisia harjoituksia monenlaisissa paikoissa

Shaolin Kick Seinäjoen kung-fun alkeet tiistaina 9.10 klo 18.30-20 Lyseon alasalissa. Tervetuloa harjoittelemaan ja ota kaveri myös mukaan. Harjoituksissa luvassa mm. lihaskuntoa, venyttelyä, itsepuolustusta ja monenlaisia muita harjoitteita. Lähtökohtana on jokaisen oma taso, josta lähetään kehittymään. Tule kokeilemaan!

http://www.shaolinkick.com/shaolin_kick/galleria.html

Haemme edelleen Seinäjoelle toista viikottaista vakivuoroa. Sitä odotellessa syksyn aika pyrimme kuitenkin järjestämään perusharjoitusten lisäksi kursseja ja leirejä. Ja jos kerta viikossa ei riitä, perusmaksulla voit nyt käydä rajattomasti myös muiden paikkakuntien harjoituksissa. Harjoituksia olisi tarjolla halukkuuden mukaan ainakin viitenä päivänä viikossa.

 

Shaolin Kick

Aikaisempia kirjoituksia

Shaolin Kick

Elämänvoimaa ja tasapainoa. Shaolin Kick on kung-fu koulu Pohjanmaalla. Opetamme kaiken ikäisille ja kokoisille naisille ja miehille kiinalaisia kamppailutaitoja. Lapsille koulu tarjoaa oman Tiikerikoulun. Opetukseen kuuluu mm. lihaskuntoa, venyttelyä, itsepuolustusta ja akrobatiaa. Lähtökohtana on jokaisen on yksilöllinen taso, joten aloittaessa ei tarvitse osata mitään. Kysy myös kung-fuun tutustumista esimerkiksi tapahtumiin ja tyky-päiviin! Kotisivut: www.shaolinkick.com

Uusimmat mielipiteet