Shaolin Kick

Shaolin kung-fu - Harjoitusesitys ja alkeiskurssi

Shaolin kung-fu

Shaolin Kick järjestää harjoitusesityksen Seinäjoella lauantaina 23.3. klo 14-17 Lyseon alasalissa. Näitä harjoituksia voi kuka tahansa tulla seuraamaan maksutta mihin aikaan tahansa! Myös harjoitukset ovat kaikille avoimet, heillekin jotka eivät ole harjoitelleet seurassa ennen. Kung-fussa jokaisella liikkeellä alkulämmittelystä lähtien on tarkoitus ja lauantain harjoitusten osa-alueina ovat kung-fun tekniikat (irrottautumiset, itsepuolustus, torjunnat, akrobatia, potkut, lyönnit...) ja aseista nunchaku ja keppi. 

 

Harjoituksiin katsojat pääsevät ilmaiseksi. Osallistujilta harjoitusten hinta 35 euroa, mutta jos kaverisi osallistuu myös, hintasi alenee sen mukaan:

1 kaveri: 25 euroa

2 kaveria: 15 euroa

3 tai enemmän kavereita: ilmainen

 

Seinäjoen alkeiskurssi alkaa tiistaina 26.3. klo 18.30-20 Lyseon alasalissa, joten lauantai on myös mahdollisuus tulla tutustumaan lajiin ja kyselemään, mitä laji pitää sisällään. Shaolin kung-fu on 2500 vuotta vanha taistelulaji Kiinasta. Harjoittelussa lähtökohtana on jokaisen oma taso, josta lähdetään kehittymään.

 

Tervetuloa harjoittelemaan ja ota kaveri myös mukaan!

Shaolin Kick

Aikaisempia kirjoituksia

Shaolin Kick

Elämänvoimaa ja tasapainoa. Shaolin Kick on kung-fu koulu Pohjanmaalla. Opetamme kaiken ikäisille ja kokoisille naisille ja miehille kiinalaisia kamppailutaitoja. Lapsille koulu tarjoaa oman Tiikerikoulun. Opetukseen kuuluu mm. lihaskuntoa, venyttelyä, itsepuolustusta ja akrobatiaa. Lähtökohtana on jokaisen on yksilöllinen taso, joten aloittaessa ei tarvitse osata mitään. Kysy myös kung-fuun tutustumista esimerkiksi tapahtumiin ja tyky-päiviin! Kotisivut: www.shaolinkick.com

Uusimmat mielipiteet