Tässä on Seinäjoen Hyvä asiakaspalvelija 2020

Miia Läntelä yllätettiin työpaikallaan perjantaina. Outi Rantala

toimitus

Seinäjoen Yrittäjänaiset palkitsi ystävänpäivänä vuoden 2020 Hyvänä asiakaspalvelijana Miia Läntelän.

Sisustusmyyjänä Seinäjoen Ideaparkin Zicos-myymälässä työskentelevä Läntelä kohtaa perustelujen mukaan asiakkaan omana itsenään.

– Olen tehnyt työtä myös lasten ja nuorten parissa. Kaikki kohtaamiset ovat tärkeitä, työssä ja vapaalla. Olen asiakaspalvelijanakin vähän luonnonlapsi enkä osaisi muulla tavalla työtäni tehdäkään. Minulle on aina tärkeintä mennä ihminen edellä, Läntelä kertoo yrittäjänaisten tiedotteessa.

Läntelä on kouluttautunut sisustussuunnittelijaksi ja työskennellyt omassa yrityksessäkin.

– Olin opintojen aikana Nina Mäkelällä harjoittelijana. Kun valmistuin, perustin yrityksen. Minua alettiin kuitenkin pyytää seinäjokelaisiin sisustusliikkeisiin kiireapuun. Huomasin, että pidänkin siitä työstä niin paljon, että muutaman vuoden kuluttua lopetin oman yritykseni, Läntelä kertoo tiedotteessa.

Tänä vuonna 50 vuotta täyttävällä isokyröläissyntyisellä Läntelällä on yrittäjätaustaa perheensä kautta. Hänen vanhempansa Heikki ja Lea Halkola pitivät yli 20 vuotta Seinäjoen Akvaarioliikettä.

– Isäni oli aikanaan Seinäjoen nuorin yrittäjä. Hän avasi liikkeen 17-vuotiaana.

Asiakaspalvelu on Läntelän mukaan kuitenkin erityisesti äidin perintöä.

– Olen katsonut sivusta, kun äitini palveli viittä ihmistä yhtä aikaa, ja häneltä työ tapahtui. Hän olisi varmasti ansainnut tällaisen tunnustuksen, jonka minä nyt sain.

Läntelä syntyi Isonkyrön Orismalassa lokakuussa 1970. Vuonna 1981 hän muutti perheineen Lapualle, jossa kävi koulut lukioon asti. Nyt Miia Läntelä asuu Seinäjoella aviomiehensä Tuomo Läntelän kanssa.

Seinäjoen Yrittäjänaiset palkitsee vuosittain ystävänpäivän aikoihin asiakaspalvelutehtävissä ansioituneen seinäjokelaisen naisen tai miehen. Sääntöjen mukaan valittavan ei voi olla yrittäjä eikä Seinäjoen Yrittäjänaisten jäsen.

Seinäjoen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Minna Asiala ja hallituksen jäsen Nina Mäkelä yllättivät palkitsemisella Miia Läntelän hänen työpaikallaan perjantaina 14. helmikuuta.

Miia Läntelä on kahdeksas Hyvä asiakaspalvelija -kunniakirjalla palkittu seinäjokelainen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu