Kotimaisten patojen äärellä: maistuvaa lounasta Seinäjoki Areenalta

Fazer Food & Co -tapahtumaravintola Miitti on oivallinen valinta hyvän ruoan ystäville. Arkisin tarjolla on herkullista, pääasiassa kotimaisista aineksista valmistettua lounasta – iltaisin ja viikonloppuisin Miitti hurmaa viihtyisänä tilausravintolana.

Anonyymi

Mainos | Houkutteleva tuoksu, runsas valikoima, kauden maukkaimmat kasvikset ja ajankohtaisimmat raaka-aineet – Seinäjoki Areenalla sijaitseva Fazer Food & Co -tapahtumaravintola Miitti viehättää jo ensivilkaisulla. Padat notkuvat inspiroivia makuja innovatiivisella twistillä: laadukasta, terveellistä ruokaa, jokaiselle jotakin. Makuelämys viimeistellään päivän menua täydentävällä jälkiruoalla.

Miitti tarjoaa lounasta joka arkipäivä. Valinnanvaraa riittää, sillä pöytään katetaan viikoittain monta vaihtoehtoa herkullisista kasvisruoista kotimaiseen lihaan, kalaan ja raikkaisiin salaatteihin. Kaikki pöydän antimet kuuluvat lounaan hintaan. Keittiöön satelee kiitosta paitsi maukkaasta lähiruoasta myös ravintolan oman leipurin valmistamista leivistä. Päälle voi sipaista vaikkapa hummusta, öljyä tai muita levitteitä.

Sesonkiajattelu ohjaa ruokalistan laatimista, sillä lounaan päätähtiä ovat kauden kasvikset, juurekset, hedelmät ja marjat. Juuri nyt eletään appelsiinien sesonkiaikaa, kesällä puolestaan herkutellaan mehevillä tomaateilla, raikkailla kurkuilla sekä vesimeloneilla. Lounaalla on usein kotimaisia juureksia: muun muassa porkkanaa, punajuurta, lanttua ja palsternakkaa.

Viikoittain vaihtuvan valikoiman ansiosta Miitti on hyvä valinta vaikka jopa päivä. Padassa porisee aina keittoa ja kulhoissa on raikkaita salaatteja. Maanantaista keskiviikkoon pöytään on katettu Wicked Rabbit -linjasto, josta saa laadukasta, täysipainoista kasvisruokaa. Monipuolinen Nordic Buffet -linjasto palvelee koko viikon. Loppuviikolla lounastajia ilahdutetaan makumatkoilla maailmalle sekä Street Food -henkisellä ruoalla. Kaikki ruoka on laktoositonta ja saatavilla on myös gluteeniton vaihtoehto. Esillepanoon on panostettu paljon, jolloin ihan uuttakin on helppoa kokeilla.

Hyvän ruoan ohella lounastajia hemmotellaan rennolla, lämminhenkisellä tunnelmalla. Ravintolassa panostetaan paljon asiakaspalveluun, sillä ruokailijoiden tyytyväisyys on henkilökunnalle ykkösjuttu. ”Toivotamme jokaisen lämpimästi tervetulleeksi! Me olemme täällä teitä varten. Innostamme mielellämme kokeilemaan uutta ja valitsemaan lautaselle herkullisia makuja läheltä ja kaukaa”, keittiömestari Anne Priuska kertoo.

Arki ravintolassa pyörii maistuvan lounaan ympärillä, mutta iltaisin ja viikonloppuisin tapahtumat valtaavat Seinäjoki Areenan. Messut, konsertit, kokoukset ja seminaarit, urheilutapahtumat sekä erilaiset näyttelyt ovat myös ravintolan arkipäivää. ”Lämmin suositus Seinäjoki Areenalle! Tänne on helppo tulla, pysäköintitilaa löytyy ja tilat muuntautuvat moneen. Kaiken kruunaa hyvä ruoka”, Priuska toteaa.

Katso päivän kuulumisetFacebookista!

Fazer Food & Co -tapahtumaravintola Miitti

Seinäjoki Areena, Ravintola Miitti, A-halli Kirkkokatu 23 Avoinna: ma–pe klo 8.30–15 (sekä joustavasti tapahtumien mukaan), lounas arkisin klo 10.30–13.30 Nordic Buffet 10,20 €, keitto & salaatti 8,30 €

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu