Seinäjoen Sanomat etsii jälleen Seinäjoen parhaita ravintoloita – Mikä on sinun suosikkisi?

Seinäjoen ravintolat pistetään jälleen järjestykseen. Kuvituskuva Annukka Roth

toimitus

Seinäjoen Sanomat järjestää tänä vuonna toista kertaa Seinäjoen paras ravintola -äänestyksen. Parhaita paikkoja voi äänestää seitsemässä kategoriassa. Parhaan ravintolan tittelin lisäksi kisataan parhaan lounaspaikan, kahvilan, etnisen, pikaruokapaikan, kapakan ja menomestan titteleistä.

Toimitus on valinnut jokaiseen sarjaan kattavan listan valmiita ehdokkaita, mutta myös listan ulkopuolisten ravintoloiden äänestäminen on sallittua.

Äänestys järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna ja se osoittautui menestykseksi.

– Jokaisessa kategoriassa suosikkiaan äänestivät tuhannet kaupunkilaiset. Se osoittaa, kuinka tärkeä osa ravintolat ovat seinäjokisten elämää, sanoo Seinäjoen Sanomien päätoimittaja Riina Haapala

– Mielenkiintoisen tilanteesta tekee se, että viime vuoden äänestyksen jälkeen kaupunkiin on avattu useita uusia ravintoloita. Onkin jännittävää nähdä, onko joku tulokkaista ehtinyt jo kiilata kaupunkilaisten suosikiksi.

Viime vuonna Seinäjoen parhaaksi ravintolaksi äänestettiin Pancho Villa. Parhaan lounaspaikan tittelin otti Holy Smoke ja paras kahvila oli Valkoinen Puu. Parhaaksi menomestaksi äänestettiin Rytmikorjaamo ja parhaaksi kapakaksi Kultainen Kulaus. Paras etninen ravintola oli Shi Quan Shi Mei ja paras pikaruokapaikka El Cebo.

Äänestys

Mene osoitteeseen www.seinajoensanomat.fi/parasravintola ja täytä äänestyslomake.

Seinäjoen paras ravintola -kilpailussa on seitsemän sarjaa: paras ravintola, paras lounaspaikka, paras etninen ravintola, paras kahvila, paras pikaruokapaikka, paras kapakka ja paras menomesta.

Toimituksen valitsemien ehdokkaiden lisäksi omaa suosikkiaan voi äänestää myös listan ulkopuolelta.

Äänestys jatkuu 23. helmikuuta asti.

Aiheeseen liittyvää

  1. Mikä on Seinäjoen paras ravintola? – äänestä 5.2.2020 7:00

Kommentoi