Rattijuopot työllistivät poliisia Etelä-Pohjanmaalla

Poliisi tapasi viikonlopun aikana runsaasti rattijuoppoja.

Lauantaina aamulla poliisin ratsiassa Ähtärissä kuusikymppinen mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat. Lauantaina aamuyöllä Kauhajoella pidetyssä ratsiassa puolestaan kärähti rattijuopumuksessa ulkomaalainen mies.

Poliisi sai viikonlopun aikana myös yleisöilmoituksia rattijuopoista. Tällaisten perusteella jäivät kiinni autoilijat Lehtimäen keskustassa ja Alajärvellä. Molempia kuljettajia epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lauantaina aamuyöstä poliisille tuli ilmoitus Alahärmässä tieltä suistuneesta autosta. Autossa nukkui yli kolmikymppinen mies ja saman ikäinen nainen oli auton vieressä. Molempien puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajat. Nainen toimitettiin sairaalaan ja mies poliisin huostaan.

Myös huumeet näkyivät viikonlopun liikenteessä.

Lauantaina kymmen maissa illalla Seinäjoen Kytösavunkadulla ajautui auto ulos ajoradalta. Poliisi tapasi lähistöltä kolmikymppiset miehen ja naisen, joiden osuutta asiaan selvitellään. Puhalluskokeet ja pikatestaus antoivat aiheen epäillä myös huumausaineiden käyttöä.

Seinäjoen keskustassa poliisi pysäytti mopolla liikkeellä olleen nelikymppisen miehen, jolle tehty pikatesti antoi aiheen epäillä huumeiden käyttöä ja siten myös syyllistymistä rattijuopumukseen.

Lauantaina alkuillasta poliisi pysäytti ratsiassa Seinäjoen teollisuusalueella henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut ajo-oikeus voimassa ja pikatesti osoitti mahdollista huumeiden käyttöä. Auton omistaja oli mukana autossa ja hänen osaltaan asiaa tutkitaan kortittomalle ja mahdollisesti päihtyneelle luovuttamisena.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat