Joupin ja Alakylän koulujen iltapäiväkerhot jatkossa Duudsonit Activity Parkiin

toimitus

1. ja 2. luokkalaisille suunnattu lasten aamu- ja iltapäiväkerhojen haku käynnistyi maanantaina Seinäjoella. Iltapäivätoimintaa järjestetään Seinäjoella kaikkiaan 22 eri paikassa lähinnä iltapäivisin koulun jälkeen, mutta osassa paikoissa myös aamupäivisin ennen koulun alkamista.

Ensi lukukaudella Joupin ja Alakylän koulujen iltapäivätoiminta ulkoistetaan kokonaan Duudsonit Activity Parkin Ideaparkin yksikköön. Kyseisten koulujen oma iltapäiväkerhotoiminta loppuu tähän kevääseen.

Kaupungin lisäksi ip-toimintaa 2020-2021 järjestävät Seinäjoen Seudun Urheilijat Marttilan koulussa sekä Etelä-Pohjanmaan Steineryhdistys ja Duudsonit Activity Park omissa tiloissaan.

– Duudsonit Activity Park on järjestänyt lisäksi omia kuljetuksia usealta koululta DAPIP-kerhoon. Ensi lukuvuonna lapsille järjestetään kuljetus ainakin Marttilan koulusta tasatunnein. Muut koulut ovat kuljetusten osalta työn alla, mutta takuuta kuljetusten järjestämisestä niiltä ei vielä ole. DAPIP -kerhoon ja muihinkin yksityisiin iltapäiväkerhoihin pystyy kuitenkin hakeutumaan mistä tahansa koulupiiristä, mutta kuljetus pitää tällöin järjestää itse, kertoo Jani Karvonen Duudsonit Activity Parkista.

Kommentoi