Onko sinun bändisi Suomen paras? – Yläasteikäisten rockin SM-kisat järjestetään jälleen Kurikassa

Kuvituskuva. Arkisto/Ulla Mether

toimitus

Yläasteikäisten rockin SM-kisat järjestetään Kurikan yhteiskoululla huhtikuussa jo 14.kerran. Tapahtumaa järjestää yhdessä Kurikan yhteiskoulun kanssa Sedu Kurikka, Soul Factory, lastenkulttuurikeskus Louhimo sekä Kurikan kaupunki.

YaRockSM-Tapahtuma tarjoaa bändeille mahdollisuuden kisata Suomen mestaruudesta, mutta antaa samalla tilaisuuden kartuttaa esiintymiskokemusta ja verkostoitua muiden samanhenkisten nuorten kanssa. Pyrkimyksenä on myös innostaa nuoria jatkamaan eteenpäin musiikkiharrastuksen parissa.

Kaksipäiväinen tapahtuma alkaa perjantaina 3. huhtikuua musiikin ammattilaisten ohjaamilla workshopeilla ja bändien sound checkeillä. Itse kilpailu käydään lauantaina 4. huhtikuuta.

Kisa streamataan nettiin suorana lähetyksenä, jota voi seurata mobiilisti ympäri maailman YaRockin nettisivujen kautta.

Kilpailuun voivat osallistua bändit, joiden jäsenet ovat yläkouluikäisiä ja keskenään saman koulun oppilaita. Bändin koko voi vaihdella muutamasta jäsenestä kokonaiseen koulun musiikkiryhmään ja kappaleet voivat olla omia tai covereita.

Ilmoittautumisaikaa tapahtumaan on 21. helmikuuta asti. Bändit karsitaan kisaan musiikki- tai videonäytteen perusteella.

Yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan YaRockSM-kilpailua.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.