SJK sai vahvistuksen Jarosta – meksikolaispelaajalla takataskussa kova meriittilista

Dárvin Chávez saapui Seinäjoelle sunnuntaina. SJK

toimitus

SJK on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Meksikon maajoukkueessakin esiintyneen Dárvin Chávezin kanssa. Chávez saapui Seinäjoelle sunnuntai-iltana ja liittyy välittömästi SJK:n harjoitusryhmään.

Kolme A-maaottelua sekä peräti 31 olympialaottelua Meksikon paidassa pelannut Dárvin Chávez, on Lontoon vuoden 2012 olympialaisten kultamitalisti ja Pan-Amerikan kisojen kultamitalisti. Chávez on pelannut toista sataa maansa pääsarjaottelua, voittanut Meksikon Cupin sekä kahdesti CONCACAF-alueen seurojen välisen mestareiden liigan. Hän on 30-vuotias ja pituutta on 177 senttiä. Pelipaikka on yleensä vasemmalla laidalla. Viimeisen kahden kauden aikana, Chávez on pelannut FF Jaron paidassa 46 Ykkösen ottelua, onnistunut niissä maalinteossa kuudesti sekä antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä. Chávez valittiin kauden 2019 päätteeksi FF Jaron kauden parhaaksi pelaajaksi sekä fanien suosikkipelaajaksi.

SJK pelaa talvikauden kolmannen harjoitusottelun ensi lauantaina 18. tammikuuta, kun se matkustaa Pietarsaareen FF Jaron, vieraaksi. Suomen Cupin karsintalohkovaihe alkaa 25. tammikuuta vierasottelulla ja silloin SJK kohtaa RoPS:n Oulussa pelattavassa ottelussa. Ensimmäinen kotiottelu Suomen Cupin karsintalohkossa on lauantaina 1. helmikuuta pelattava SJK–FC Haka.

Kommentoi