Viime kaudella SM-hopeaa saanut pelaaja siirtyy SJK:n paitaan

Niko Markkula Tommi Kilpiö

toimitus

Niko Markkula siirtyy SJK:n paitaan. SJK ja oikean laidan puolustajana pelaava Markkula ovat allekirjoittaneet kahden vuoden sopimuksen. Markkula liittyy SJK:n harjoitusrinkiin tammikuun alussa.

Suomen Cupin kaudella 2018 voittanut ja SM-hopeamitalia kauden 2019 päätteeksi FC Interin kanssa juhlinut 29-vuotias Niko Markkula on Jyväskylän JJK:n kasvatti ja pelannut urallaan myös FC Hakassa ja Ruotsin Eskilstunassa.

– Liityn erittäin hyvillä fiiliksillä SJK:n vahvuuteen. Kartoitin kauden jälkeen eri vaihtoehtoja ulkomailta, mutta lopulta näin SJK:n ylivoimaisesti parhaana vaihtoehtona. Olen erittäin innoissani päästessäni suomalaisvalmentajien ehdottomaan kärkeen kuuluvan Jani Honkavaaran valmennukseen, koska hänen pelityylinsä tukee omia vahvuuksiani erinomaisesti. Olen saanut Honsusta muilta pelaajilta pelkästään positiivisia kommentteja ja odotankin jo malttamattomana tammikuun alussa alkavia joukkueharjoituksia, kertoo Niko Markkula seuran tiedotteessa.

SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara näkee Markkulassa olevan edelleen lunastamatonta potentiaali.

– Nikon tuleminen Seinäjoelle on hieno juttu. Niko on pelaaja, jolla on vielä nälkää jäljellä ja uskoakseni hän omaa edelleen lunastamatonta potentiaalia. Hän pelasi hyvän viime kauden, mutta haluaa edelleen parantaa. Se kertoo hänestä paljon. Nikon profiili hyökkäävänä laitapuolustajana sopii meille erinomaisesti, mutta yhteinen tavoitteemme on monipuolistaa hänen pelaamistaan entisestään. Odotan innolla yhteistyötämme, sanoo Honkavaara seuran tiedotteessa.

Kommentoi