Linnan boolin kysyntä yllätti valmistajan – juoma myytiin viikossa loppuun

Kurikan Ilvesjoella toimiva Pramia Oy toi markkinoille erikoiserän Linnan booli -nimistä juomaa. Se myytiin viikossa loppuun. Pramia Oy

toimitus

Linnan booli -juoman kysyntä yllätti juomavalmistaja Pramia Oy:n positiivisesti. Kurikan Ilvesjoella toimiva yhtiö toi marraskuussa kauppoihin erikoiserän juomaa, joka on maultaan samantyylinen kuin presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla tarjottava booli. Juomaerä myyntiin loppuun viikossa.

– Olemme pyrkineet toimittamaan Linnan boolia kaikkiin kauppoihin, joissa on meidän myyntihyllymme. Varastolta juoma on jo loppu, joistakin yksittäisistä kaupoista sitä voi vielä löytyä, yrittäjä Marko Mäkinen kertoo tiedotteessa

Juoman kysyntä on näkynyt Pramialla kyselyinä asiakaspalvelussa.

– Juomaerä on myyty loppuun emmekä voi valmistaa sitä enää lisää tämän vuoden markkinoille, koska raaka-aineiden saaminen kestää kahdeksan viikkoa. Otamme kuitenkin laajan kysynnän huomioon ensi syksyn tuotannossa ja annamme myös kaupoille mahdollisuuden tuotteen ennakkotilaamiseen, Mäkinen sanoo tiedotteessa.

Linnan boolia valmistettiin rajoitettu erä joulunalusmarkkinoille. Pramia on kehitellyt juoman reseptiä muutaman vuoden ajan ja sen makuyhdistelmää on testattu aitoa Linnan boolia maistaneilla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.