Seinäjokelaiskasvatti Tero Mäntylä pelaa ensi kaudella SJK-paidassa

Tero Mäntylä on TP-Seinäjoen kasvatti. SJK-paidassa hän on kuitenkin ehtinyt pelaamaan ainoastaan yhden harjoitusottelun vuonna 2007. SJK Mediatiimi

toimitus

Tero Mäntylä (28) on tehnyt kaudet 2020 ja 2021 kattavan sopimuksen SJK:n kanssa.

Mäntylä palaa niin sanotusti kotiin, sillä Mäntylä on syntynyt ja viettänyt nuoruutensa Seinäjoella. Puolustajan pelaajaura on käynnistynyt TP-Seinäjoessa ja hän oli mukana kun SJK perustettiin vuonna 2007. Tuolloin hän ehti pelata kuitenkin vain yhden ottelun SJK:n paidassa harjoituskaudella ennen lähtöä Englannin Portsmouthiin.

Seinäjoelle Mäntylä tulee Helsingistä, missä hänen seuransa viime kaudella oli HIFK.

– Tämä on erittäin suuri juttu itselleni. Tuntuu, että nyt vihdoinkin meidän tiet kohtasivat. Tuossa oli mutkittelua pari vuotta, mutta nyt tässä on aivan uskomattoman hyvä fiilis ja tekemisen taso koko seurassa ylipäätään. Joten siinä mielessäkin aivan mahtava palata juuri nyt. Toivottavasti pystyn itse auttamaan omalla panoksellani, Mäntylä kertoo seuran tiedotteessa.

Päävalmentaja Jani Honkavaaran mukaan "kotiutettava" pelaaja pelasi viime kaudella uransa parhaan kauden Suomeen paaluunsa jälkeen.

– Hän tuo mukanaan johtajuutta, kokemusta ja kovuutta. Teron pelityyli on aggressiivinen ja rohkea. Siksi hän sopii ensi kauden joukkueeseemme paremmin kuin hyvin, Honkavaara kertoo.

Kommentoi