Seinäjoen keskustassa järjestetään jouluiset maalaismarkkinat – myyjiä yli 70

Maa- ja kotitalousnaisten järjestämät jouluiset maalaismarkkinat tuovat käsityöläiset Kauppatorille ja Torikeskukseen. Marjut Jokinen

toimitus

Seinäjoen Maa- ja kotitalousnaiset järjestävät 7.–8. joulukuuta jouluiset maalaismarkkinat Torikeskuksessa ja Kauppatorilla. Markkinoita on järjestetty jo liki 30 vuotta.

– Jouluisilla maalaismarkkinoilla on pitkät perinteet. Siitä kertoo vuosi toisensa jälkeen korkeana pysynyt myyjien lukumäärä. Tänä vuonna paikalla on yli 70 myyjää, kertoo Seinäjoen Maa- ja kotitalousnaisten puheenjohtaja Outi Hantula tiedotteessa.

– Tapahtumassa on se hienoa, että myynnissä pääasiassa on käsin tehtyjä juttuja, niin ruokaa kuin käsitöitäkin. Jouluisilla maalaismarkkinoilla myydään paljon sellaista, mitä ei tavallisesta kaupasta saa. Tuotteet ovat hyvinkin uniikkeja.

Tapahtuma levittäytyy Torikerroksen kolmeen kerrokseen sekä kauppatorille. Seurakunta järjestää lauantaina jouluaskartelupajan ja kanttorit joululaulelmatn. Tapahtuma on avoinna lauantaina kello 10–16 ja sunnuntaina 11–16.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu