Rockyhtye KISS saapuu sittenkin Suomeen viimeistä kertaa – julkisti lisää päiviä jäähyväiskiertueelleen

Vasemmalta laulaja-basisti Gene Simmons, kitaristi Tommy Thayer ja laulaja-kitaristi Paul Stanley. Rockyhtye kiertää jäähyväiskonserttiaan ympäri maailmaa. Arkistokuva. Kari Martiala

toimitus

Rockyhtye KISS pysähtyy jäähyväiskiertueellaan Suomeen. Yhtye on tänään julkistanut lisää päiviä viimeiseksi jäävälle kiertueelleen ja suomalaisfanien onneksi yhtye pysähtyy myös Helsingissä 27. kesäkuuta 2020. Pitkän kaavan mukainen jättimäinen kiertue päättyy New Yorkiin 17. heinäkuuta vasta vuonna 2021.

Yhdysvaltalainen KISS on myynyt yli sata miljoonaa albumia urallaan. Rock-maailman näyttävimmistä livekeikoista tunnettu KISS kertoo viimeisen kiertueensa olevan omistettu miljoonille KISS-faneille.

– Kaikki mitä olemme viimeisen reilun neljän vuosikymmenen aikana saavuttaneet, on niiden miljoonien ihmisten ansiota, jotka ovat täyttäneet klubit, areenat ja stadionit ympäri maailman. Nämä ovat viimeiset bileet niille, jotka ovat keikoillamme käyneet ja viimeinen tilaisuus niille, jotka eivät vielä ole KISS-keikkaa kokeneet, yhtye tiedottaa.

He sanovat poistuvansa samalla tavalla, kun aikoinaan tulivatkin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.