SPV:n Eero Kosonen edustaa Linnan juhlissa yhdessä kolmen muun salibandyn maailmanmestarin kanssa

Suomen maailmanmestaruuden voittaneesta joukkueesta lähtee edustus Linnan juhliin. Salibandy.fi

toimitus

Neljä salibandyn maailmanmestaruuden viime joulukuussa voittanut pelaajaa on saanut kutsun tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Kutsun ovat saaneet MM-kultajoukkueen kapteeni Nico Salo, maalivahti Eero Kosonen, hyökkääjä Joonas Pylsy ja päävalmentaja Petteri Nykky

Pylsyn mukaan kutsu Linnan juhliin ei ole huomionosoitus vain maailmanmestareille vaan koko lajille.

– Odotan todella hyvällä ja odottavaisella mielellä itsenäisyyspäivän juhlia. Päivästä tulee varmasti ikimuistoinen. Täytyy samalla muistaa, että ilman mahtavia pelaajia niin seurajoukkueissa kuin maajoukkueessa ei tämän kutsun saaminen olisi ollut koskaan mahdollista, ja on mahtavaa saada jakaa kokemus Eero Kososen, Nico Salon ja Petteri Nykyn kanssa. Kultajoukkueemme koostui äärimmäisen taitavista pelaajista, joista jokainen olisi ansainnut kutsun palkinnoksi kovasta työstään ja intohimostaan lajia kohtaan. Tästä syystä kutsun löytyminen omasta postilaatikosta tuli täytenä yllätyksenä, Joonas Pylsy kiittää toteaa Salibandyliiton tiedotteessa.

Edellisen maailmanmestaruuden jälkeen Suomen kultajoukkuetta edustivat vuoden 2017 Linnan juhlissa Tatu Väänänen ja Mika Kohonen Molemmat ovat entisiä SPV-pelaajia.

Kommentoi