Huuhkaja-video riemastuttaa – "Jos katse on yhtä keskittynyt kuin tällä lajitoverilla"

Suomi kohtaa Liechtensteinin Helsingissä 15. marraskuuta. Arkisto

Mikko Välimaa

Väylävirasto kannustaa Twitterissä Suomen jalkapallon A-maajoukkuetta, joka kohtaa tänään ratkaisevan tärkeässä EM-karsintapelissä Liechtensteinin.

Virasto julkaisi perjantaina Twitter-seinällään videon, jossa Tampereen Rantatunnelin luona päivystävä huuhkaja katsoo silmä kovana tiekameraan.

– Jos illalla katse pelissä on yhtä keskittynyt kuin tällä tamperelaisella lajitoverilla, niin meillä on Huuhkajat-party edessä! virasto twiittasi.

Jos illalla katse pelissä on yhtä keskittynyt kuin tällä tamperelaisella lajitoverilla, niin meillä on #Huuhkajat-party edessä! #futis#jalkapallo#rantatunneli#pukkipartypic.twitter.com/gIZtOaXSQp — Väylä (@vaylafi) November 15, 2019

Myös Kotimaisten kielten tutkimuskeskus Kotus julkaisi perjantaina kieliniiloja riemastuttavan twiitin, jossa huuhkaja on taivutettu eri murremuodoissa niin että jokainen nimi vastaa Huuhkajien yhtä kenttäpelaaja.

Päävalmentajan Markku Kanervan Kotus nimesi komeasti "Huuhkaukoksi".

Huuhkajien avauskokoonpano illan historialliseen Liechtenstein-otteluun. #FINLIE#Huuhkajat#murteet#pukkiparty@Huuhkajat@Palloliittohttps://t.co/qTyWhKaHL5pic.twitter.com/SVTNPX81wE — Kotus (@Kotus_tiedotus) November 15, 2019

Kommentoi