Tulossa televisiossa: seinäjokelainen Anne on objektiseksuaali – seurustelee WTC-tornien kanssa

Lue uusin printtilehti tästä.

toimitus

Yle esittää ensi viikolla dokumentin seinäjokelaisesta Annesta. Anne on kolmekymppinen objektiseksuaali, joka seurustelee WTC-tornien kanssa. Ylen tiedotteen mukaan WTC-tornien pienoismallit ovat Annen matkassa lähes kaikkialla: hän rakastaa torneja ja kokee niiden kanssa myös seksuaalista mielihyvää.

Dokumentti on Tuukka Hoikkalan ohjaama. Objektiseksuaalisuudessa on kyse harvinaisesta seksuaalisuuden muodosta, jossa ihminen rakastuu ja sitoutuu erilaisiin esineisiin, kuten autoihin, koneisiin ja rakennuksiin.

Anne huomasi jo 7-vuotiaana olevansa voimakkaan kiinnostunut esineistä. Vuosien mittaan ihastuksen kohteina ovat olleet esimerkiksi Näsinneula, laskettelurinne, jyrsin, siskon sukset, sekä maitoauton perävaunu. Nyt palavan rakkauden kohteena ovat kaksoistornit.

– Mua vieläki joskus vähäsen ujostuttaa jopa WTC. Luulisin että syynä on aistimani voimakas energia ja katse. Ennen WTC-pienoismalleja mulla oli konkreettisena pintana kuva niistä. Jos halusin olla yksin, mä vain käänsin sen seinään päin ja voilá, Anne kertoo Ylen tiedotteessa.

Anne on ollut avioliitossa miehen kanssa, mutta ei aio enää muodostaa parisuhdetta ihmisen kanssa. Anne unelmoi matkasta New Yorkiin, tuhoutuneiden tornien muistomerkille.

Dokumentti esitetään TV2:lla keskiviikkona 11. syyskuuta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.