Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rytmikorjaamo äänestettiin Seinäjoen parhaaksi menomestaksi: "Keikoilla käyminen on taas in"

ÄÄNESTYS   Seinäjoen Sanomien äänestyksessä Rytmikorjaamo valittiin kaupungin parhaaksi menomestaksi.

Rytmikorjaamo on äänestetty Seinäjoen parhaaksi menomestaksi. Rytmikorjaamo keräsi ääniä kaikkiaan 1512 kaikista annetuista 3567 äänestä.

Rytmikorjaamon markkinointipäällikkö Annukka Heinämäelle voitto tuli yllätyksenä, mutta hän löytää toiminnasta syitä sille.

– Täällä on ollut niin hyvä tunnelma, Heinämäki sanoo.

Parin viime vuoden aikana Rytmikorjaamon kävijämäärät ovat olleet kasvussa. Vuosi 2017 oli ennätysvuosi ja silloin vierailijoita oli 35 000. Viime vuonna kävijöitä oli 32 000. Uusi ennätys ei ole mahdoton tänä vuonna. Loppuunmyytyjä keikkoja on ollut kevään aikana useampi ja kokonaiskävijämäärä asettunee Heinämäen arvion mukaan 16 000–17 000 välille.

– Esiintyjiä on ollut monenlaisia ja elämykset ja keikoilla käyminen ovat taas in, mikä tuo meille porukkaa, Heinämäki kertoo.

Myös keikkakävijöiltä ja artisteilta saatu palaute on ollut hyvää. Erityisesti on kiitelty Rytmikorjaamon vapaaehtoisia.

– Vapaaehtoistyöntekijät ovat meille kultaakin kalliimpia. Tosi paljon saadaan kiitosta, että on niin mukava ja leppoisa tunnelma ja bändeiltä tulee palautetta että kaikki sujuu, Heinämäki iloitsee.

Rytmikorjaamon keikkakausi kestää elokuun lopulta touko-kesäkuun vaihteeseen. Lisäksi tiloissa järjestetään erilaisia muita tapahtumia. Seuraava on 27. huhtikuuta järjestettävä kirpputori, joka tekee paluun pienen tauon jälkeen. Sen paikat myytiin loppuun heti.

Heinämäki arvelee, että Rytmikorjaamon keikkojen suosion takana on myös muuttunut imago.

– Meillä on artisteja aina Amorphiksesta Kaija Koohon ja nuorille suunnattuun TubeTouriin. Kuulin, että aiemmin on ajateltu, että tämä on vain rokki- ja hevipaikka ja nyt on mielletty, että tänne on helpompi tulla.

Vaikka kävijöitä on vuodessa puolen Seinäjoen asukasluvun verran, uusia kävijöitä tulee jatkuvasti.

– Kävijäkunta on laajentunut.

Syksyn keikoista Heinämäki ei voi vielä puhua. Muutamia artistijulkistuksia on jo tehty, mutta osan kanssa pitää odottaa vielä kesän isojen tapahtumien yli.

– Eturivin artisteja tulee vähintään yhtä hyvin kuin parina viime syksynä on ollut, Heinämäki lupaa.