Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tässä on Seinäjoen paras pikaruokapaikka

RAVINTOLA   Vuonna 1985 perustettu El Cebo valittiin Seinäjoen Sanomien äänestyksessä kaupungin parhaaksi pikaruokapaikaksi.

Kebab-pitseria El Cebo äänestettiin Seinäjoen parhaaksi pikaruokapaikaksi. Seinäjoen Sanomien äänestyksessä El Cebo keräsi ääniä kaikkiaan 708. Toiseksi tullut Pizzeria Piikki sai 579 ääntä ja kolmannelle sijalle yltänyt Samburger 378 ääntä. Kaikkiaan kategoriassa annettiin ääniä yhteensä 4028.

El Cebo on perustettu vuonna 1985 ja se on Seinäjoen vanhin kebabravintola. Nykyisille omistajilleen ravintola siirtyi vuonna 2000. Yrittäjä Timo Aulen kertoo, että osakkaina ovat yhä hänen vanhempansa ja siskonsa.

Aulen kertoo, että El Cebolla on melko laaja ja uskollinen vakiasiakaskunta. Aulen uskoo, että se vaikutti myös voittoon.

– Lämmittää mieltä, kun konkreettisesti kuulee, että tykätään ja arvostetaan, Aulen iloitsee.

Pitkät perinteet näkyvät koko kolmen kärjessä: Pizzeria Piikki avasi ovensa Seinäjoella vuonna 1998 ja vuonna 1984 Kauhavalla perustettu Samburger laajensi Seinäjoelle vuonna 1989.

Aulen kertoo, että El Cebon asiakaskunta on vuosien varrella pysynyt, mutta tiskin takaa huomaa sukupolven vaihtuneen.

– Ne lapset, jotka ovat vanhempiensa kanssa käyneet, käyvät nyt omien lastensa kanssa, Aulen kertoo.

Ala on kuitenkin kilpailtu. Seinäjoen keskustankin alueella jo pelkästään kebab-pitserioita on useita. Asiakkaita on kuitenkin riittänyt ja Aulen kertoo, että El Cebolla alkavat seinät vilkkaimpina aikoina tulla vastaan.

– Onneksi kohta on kesä ja saadaan terassi, Aulen toteaa.

Suosituin annos on Aulenin mukaan perinteinen kebab ranskalaisilla. Nuorisolle puolestaan maistuu rullakebab. El Cebo onkin ravintola, joka tunnetaan erityisesti kebabeistaan.

– Meillä käy asiakkaita, jotka eivät ole täältä kotoisin ja he kertovat, että ovat kuulleet täällä olevan paikkakunnan parhaat kebabit.