Mehmet Hetemaj on SJK:n kapteeni tällä kaudella: "Tuntuu hyvältä"

toimitus

Keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj on valittu SJK:n kapteeniksi kaudelle 2019.

Vuodesta 2015 lähtien SJK:a edustanut 31-vuotias Hetemaj on lisäksi edustanut Suomea A-maajoukkueessa sekä pelannut ammattilaisena ulkomailla Kreikassa ja Italiassa. SJK:ssa hän on ollut ratkaisemassa maaleillaan SJK:n ensimmäistä Suomen mestaruutta vuonna 2015 ja Suomen Cupin voiton vuonna 2016 viimeisellä, ratkaisevalla rangaistuspotkulla.

Valinta seuran kapteeniksi on hänen koko peliurallaan ensimmäinen kerta, vaikka hän on aiemmin kantanut nauhaa hihassaan varakapteenin ominaisuudessa.

– Tämä on urani ensimmäinen virallinen ykköskapteenin tehtävä. Se tuntuu todella hyvältä ja merkitsee itselleni todella paljon, erityisesti kun tiedän, että valinnan ovat tehnyt kanssapelaajat, sanoo SJK-kapteeni Mehmet Hetemaj.

– En minä tästä mitään paineita ota, vaan yritän jatkaa siten kuin aina ennenkin. Eli omalla esimerkillä, kannustamisella ja myös sillä, että kun välillä pitää vaatia sekä itseltäni että muilta, niin yritän vaatia. Samalla tavoin kuin aiemminkin, vaikka tietenkin jotkut asiat saattavat pikkuisen muuttua.

Hetemaj on arvostettu pelaaja myös seuran kannattajien ja muun seuraväen keskuudessa. Sen lisäksi hän on yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista. SJK-urallaan hän on pelannut 92 Veikkausliiga-ottelua, 21 Suomen Cupin ottelua ja 6 euro-ottelua - yhteensä 119 ottelua. Maaleja liigapeleissä on tullut kahdeksan ja Suomen Cupissa seitsemän.

– Tämä valinta on itselleni suuri kunnianosoitus ja nostan tämän todella korkealle kaikissa omissa saavutuksissani. On upeaa olla näin suuren ja hienon seuran kapteeni, kyllä tämä on itselleni sydämessä iso asia, ja joukkue on minulle aina kaikki kaikessa. Pelasin tai en, niin mielestäni on aina kaikken tärkeintä, että saadaan voittoja ja joukkue menestyy. Koen siis ennen kaikkea olevani joukkuepelaaja, kertoo Hetemaj.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Seinäjoen Sanomat jää ilmestymistauolle
 2. Kuinka sinä uskalsit? – seinäjokelainen Päivi vaihtoi alaa ja perusti oman yrityksen viisikymppisenä eikä ole katunut päivääkään
 3. Suunnistuskausi alkaa Seinäjoella omatoimisesti
 4. Seinäjoen seurakunnan jumalanpalvelukset ottivat digiloikan – virtuaalilähetykset suositumpia kuin perinteiset
 5. Astetta hauskempaa ulkoilua – kokosimme vinkkejä Seinäjoelta
 6. Ideaparkin Citymarket ja Huhtala Logistics aloittavat yhteistyön – kuljettavat ostokset ilmaiseksi riskiryhmille
 7. Seinäjoelle tulossa kaupunkipyörät – 50 pyörää, 14 pysäkkiä
 8. Koronan seuraus: Rikollisuus vähentynyt Pohjanmaalla, mutta petosyritykset ja kotihälytykset lisääntyneet
 9. Seinäjoki alkaa jakaa kouluruokaa etäopetuksessa oleville oppilaille – annoksia jaetaan yli 1600
 10. Tuju-panimo sopeutuu – Harapaisissa toimivan pienpanimon tynnyriolut lorotetaan nyt käsipelillä pulloihin ja myydään panimomyymälässä
 11. Jäitkö työttömäski ja haluaisit opiskella? – SeAMK luopuu avoimen ammattikorkeakoulun opintomaksuista osittain
 12. Seinäjoen kaupunki soittaa yli 5000 ikäihmiselle – soittokierros alkaa yli 85-vuotiaista
 13. Limu ja lihis vaihtuivat kunnon lounaaseeen ja kalenteriin raivattiin tilaa liikunnalle - seinäjokelaisyrittäjä oppi nauttimaan liikkumisesta: "En olisi uskonut, että viikon paras hetki on jumppa"
 14. Asuntosijoittaja kaipasi helposti ostettavaa palvelua – kun sitä ei ollut, seinäjokelainen Jussi Takala perusti yrityksen itse
 15. Tässä on Seinäjoen Hyvä asiakaspalvelija 2020

Näytä lisää