Marcus & Martinus julkisti uuden Helsingin-keikan ajankohdan

Marcus ja Martinus ovat vierailleet Suomessa useasti esiintyen muun muassa Elämä Lapselle -konsertissa, UMK17 -tapahtumassa sekä kauppakeskuksissa, jossa ne ovat aiheuttaneet fanikaaoksen. Marcus & Martinus

Jukka Hämäläinen

Tänään Helsingissä kauppakeskus Redissä vieraillut norjalaiskaksikko Marcus & Martinus julkisti esiintyvänsä kesäkuussa Helsingissä. Pohjoismaiden suosituin popduo nähdään Helsingin Telia 5G Areenalla sunnuntaina 16. kesäkuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy lauantaina 16. maaliskuuta.

Uutta musiikkia parhaillaan työstävä Marcus & Martinus on Pohjoismaiden suosituin popduo, jonka suosio on kasvanut mittaviin suhteisiin myös muualla Euroopassa. Pelkästään Suomessa kaksikon kappaleet ovat keränneet jo yli 80 miljoonaa streamia. Albumit Moments ja Together ovat myyneet kultalevyyn oikeuttavan määrän.

Tällä hetkellä kaksikko on ehdolla Saksan, Itävallan ja Sveitsin alueiden Kids Choice Awardseissa Paras duo -kategoriassa.

Poikkeuksellista suosiota Suomessakin nauttiva norjalaiskaksikko keräsi vuosina 2017–2018 seitsemän kuukauden sisään kaikkiaan 35 000 ihmisen yleisöt Hartwall Arenan ja Helsingin Kaisaniemen puiston keikoillaan.