SJK solmi sopimuksen brasilialaispuolustajan kanssa

toimitus

SJK on solminut pelaajasopimuksen brasilialaisen kokeneen keskuspuolustaja José Nadson Ferreiran kanssa.

190-senttinen ja 34-vuotias toppari tunnetaan taiteilijanimellä Nadson, ja hänellä on vyöllään useita UEFA Mestareiden- ja Eurooppa-liigan lohkovaiheiden otteluita. Hän on pelannut Euroopassa jo vuodesta 2005 lähtien.

Nadson siirtyy SJK:n riveihin vapaalla siirrolla. Hän saapui Seinäjoelle viime viikolla, ja liittyi SJK:n harjoituksiin samantien.

– Ensivaikutelmani seurasta on hyvä. Joukkueessa on mielestäni tosi hyvä ilmapiiri, hyviä pelaajia ja valmentajat vaikuttavat mukavilta. Olen kyllä heti erittäin tyytyväinen ollessani täällä. Stadion on kaunis ja myös meidän harjoituskeskus on todella hyvä, joten kyllä tästä siirrosta hyvä tunne on, sanoo Nadson.

Nadson on pelannut venäläisen FC Krylja Sovetovin riveissä 127 ottelua, joista 72 on pääsarjaotteluita. Belgian pääsarjaseura Genkissä otteluita on kaikki kilpailut lukien 88. Genkissä hän voitti Belgian mestaruuden, cupin ja supercupin. Moldovan suurseura Sheriff Tiraspolissa hän pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 144 ottelua, voitti viisi mestaruutta ja neljä cup-mestaruutta. Synnyinmaassaan Brasiliassa hän on edustanut Sao Paolon joukkueita Nacional Atléticoa ja Portuguesasia.

SJK palasi harjoituksiin perjantaina 1.3. ja matkaa alkuviikosta fysiikkatesteihin Kuortaneen Urheiluopistolle. Keskiviikkona 6.3. SJK matkustaa Palloliiton harjoituskeskus Eerikkilään, missä se pelaa perjantaina 8. maaliskuuta harjoitusottelun Ykkösessä pelaavaa FC Hakaa vastaan. Perjantaina 15. maaliskuuta SJK pelaa harjoitusottelun Turussa Ykköseen tippunutta TPS:ää vastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Seinäjoen Sanomat jää ilmestymistauolle
 2. Kuinka sinä uskalsit? – seinäjokelainen Päivi vaihtoi alaa ja perusti oman yrityksen viisikymppisenä eikä ole katunut päivääkään
 3. Suunnistuskausi alkaa Seinäjoella omatoimisesti
 4. Seinäjoen seurakunnan jumalanpalvelukset ottivat digiloikan – virtuaalilähetykset suositumpia kuin perinteiset
 5. Astetta hauskempaa ulkoilua – kokosimme vinkkejä Seinäjoelta
 6. Ideaparkin Citymarket ja Huhtala Logistics aloittavat yhteistyön – kuljettavat ostokset ilmaiseksi riskiryhmille
 7. Seinäjoelle tulossa kaupunkipyörät – 50 pyörää, 14 pysäkkiä
 8. Koronan seuraus: Rikollisuus vähentynyt Pohjanmaalla, mutta petosyritykset ja kotihälytykset lisääntyneet
 9. Seinäjoki alkaa jakaa kouluruokaa etäopetuksessa oleville oppilaille – annoksia jaetaan yli 1600
 10. Tuju-panimo sopeutuu – Harapaisissa toimivan pienpanimon tynnyriolut lorotetaan nyt käsipelillä pulloihin ja myydään panimomyymälässä
 11. Jäitkö työttömäski ja haluaisit opiskella? – SeAMK luopuu avoimen ammattikorkeakoulun opintomaksuista osittain
 12. Seinäjoen kaupunki soittaa yli 5000 ikäihmiselle – soittokierros alkaa yli 85-vuotiaista
 13. Limu ja lihis vaihtuivat kunnon lounaaseeen ja kalenteriin raivattiin tilaa liikunnalle - seinäjokelaisyrittäjä oppi nauttimaan liikkumisesta: "En olisi uskonut, että viikon paras hetki on jumppa"
 14. Asuntosijoittaja kaipasi helposti ostettavaa palvelua – kun sitä ei ollut, seinäjokelainen Jussi Takala perusti yrityksen itse
 15. Tässä on Seinäjoen Hyvä asiakaspalvelija 2020

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää