Sama hirvi aiheutti kaksi erillistä kolaria molempiin ajosuuntiin – toinen autoista pyörähti keulasta ympäri hirven juututtua auton alle

Kuvituskuva. JOHANNA ERJONSALO

toimitus

Vaasantiellä Vöyrin kohdalla tapahtui eilen erikoinen onnettomuussuma, jossa yksi ja sama hirvi aiheutti kaksi erillistä kolaria. Kuin ihmeen kaupalla onnettomuuksissa kuitenkin säästyttiin suuremmilta henkilövahingoilta. Asiasta kertoo Pohjanmaan poliisi.

Tapahtumasarja alkoi viiden aikaan iltapäivällä, kun Vaasantiellä Kokkolan suunnasta Vaasan suuntaan ajanut mustasaarelaismies huomasi Kaitsorin kohdilla tielle nousseen hirven.

Kuljettaja ei kertomansa mukaan jarrutuksesta huolimatta kyennyt estämään törmäystä, vaan hirvi osui suoraan henkilöauton keulaan päätyen vastaantulevien kaistalle.

Henkilöauto vaurioitui pahoin ja auton tuulilasi meni rikki. Vaurioista päätellen hirvi oli lentänyt myös auton yli, sillä myös auton takaosassa oli vaurioita ja auton takalasi oli rikkoutunut.

Hinauspalvelu kuljetti auton pois onnettomuuspaikalta. Kuljettaja säilyi suuremmilta vammoilta.

Samaan aikaan kokkolalaisnainen ajoi henkilöautolla Vaasantietä Vaasan suunnasta Kokkolan suuntaan. Hänellä oli kyydissään yksi matkustaja.

Kuljettaja ehti huomata tiellä maanneen hirven ja päätteli, että se oli mahdollisesti lentänyt hänen kaistalleen vastaantulevien kaistalla tapahtuneen hirvikolarin seurauksena.

Kuljettaja ei kertomansa mukaan ollut ehtinyt reagoida tilanteeseen, vaan törmäsi hirveen, jolloin auto ajautui ojaan pyörähtäen ympäri keula tulosuuntaan. Kuollut hirvi kulkeutui auton alle juuttuneena auton mukana ojaan.

Tässäkin onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta, mutta auto vaurioitui ja hinauspalvelu kuljetti sen pois onnettomuuspaikalta.Kuollut hirvi noudettiin pois ojasta suurriistavirka-avun voimin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Seinäjoen Sanomat jää ilmestymistauolle
 2. Kuinka sinä uskalsit? – seinäjokelainen Päivi vaihtoi alaa ja perusti oman yrityksen viisikymppisenä eikä ole katunut päivääkään
 3. Suunnistuskausi alkaa Seinäjoella omatoimisesti
 4. Seinäjoen seurakunnan jumalanpalvelukset ottivat digiloikan – virtuaalilähetykset suositumpia kuin perinteiset
 5. Astetta hauskempaa ulkoilua – kokosimme vinkkejä Seinäjoelta
 6. Ideaparkin Citymarket ja Huhtala Logistics aloittavat yhteistyön – kuljettavat ostokset ilmaiseksi riskiryhmille
 7. Seinäjoelle tulossa kaupunkipyörät – 50 pyörää, 14 pysäkkiä
 8. Koronan seuraus: Rikollisuus vähentynyt Pohjanmaalla, mutta petosyritykset ja kotihälytykset lisääntyneet
 9. Seinäjoki alkaa jakaa kouluruokaa etäopetuksessa oleville oppilaille – annoksia jaetaan yli 1600
 10. Tuju-panimo sopeutuu – Harapaisissa toimivan pienpanimon tynnyriolut lorotetaan nyt käsipelillä pulloihin ja myydään panimomyymälässä
 11. Jäitkö työttömäski ja haluaisit opiskella? – SeAMK luopuu avoimen ammattikorkeakoulun opintomaksuista osittain
 12. Seinäjoen kaupunki soittaa yli 5000 ikäihmiselle – soittokierros alkaa yli 85-vuotiaista
 13. Limu ja lihis vaihtuivat kunnon lounaaseeen ja kalenteriin raivattiin tilaa liikunnalle - seinäjokelaisyrittäjä oppi nauttimaan liikkumisesta: "En olisi uskonut, että viikon paras hetki on jumppa"
 14. Asuntosijoittaja kaipasi helposti ostettavaa palvelua – kun sitä ei ollut, seinäjokelainen Jussi Takala perusti yrityksen itse
 15. Tässä on Seinäjoen Hyvä asiakaspalvelija 2020

Näytä lisää