Mies lupaa 10 000 euroa pahoinpitelynsä selvittämisestä – IS: Puoli kalloa jouduttiin poistamaan mystisen lenkkiturman seurauksena

Miehen kulkema lenkki Tampereella. Poliisi

Jukka Hämäläinen

Poliisi selvittää edelleen, mitä tapahtui 35-vuotiaalle Henry Keisalalle juhannuksen jälkeen hänen ollessaan tavanomaisella lenkillään Tampereen Rautaharkon läheisyydessä.

Ulkopuolinen henkilö löysi miehen Muuntajankatu 8:n kohdalta sekavan oloisena, ja hänet toimitettiin sairaalaan. Sairaalassa miehellä todettiin päävamma, joka lääkärin mukaan todennäköisesti johtui ulkoisesta väkivallasta.

Mies on kotiutunut sairaalasta, mutta vaurio on vakava, ja siitä on jäänyt pysyvä vamma. Keisala kertoo Ilta-Sanomissa, että hänen pääkallostaan jouduttiin turvotuksen vuoksi poistamaan puolet.

Keisala on valmis maksamaan 10 000 euron vihjepalkkion saadakseen selville, mitä tapahtui. Hänen kaveripiirinsä on luvannut kantaa kortensa kekoon palkkioon.

– Haluan tietää, kenen syy tämä on. Haluan päästä kysymään, mitä hän tarkoitti, Keisala pohtii.

Miehellä ei ole mitään muistikuvia tapahtumista eikä sitä seuraavien puolentoista viikon ajalta. Urheilullinen Keisala ei usko kaatuneensa.

Poliisi on julkaissut Keisalan lenkistä seuraavat tiedot, jotka ilmenevät myös kartasta: Keisala muistaa lähteneensä 26. kesäkuuta kello 19 aikaan Muuntajankadulta lenkille. Hänet löydettiin kotinsa läheltä sekavan oloisena reilun tunnin päästä.

Hänen tavanomainen lenkkinsä on kulkenut Muuntajankadulta junaradan vierustaa Veturikatua etelään ja jatkaen Varikkokatua Lempääläntielle. Lempääläntien vierustaa hän on jatkanut moottoritien yli Koivistonkylän Prisman ohi kohti Tampereen keskustaa.

Koivistontien kohdalta lenkki on jatkunut moottoritien alikulun kautta Savikontielle ja siitä edelleen Rautaharkonkadulle ja takaisin Muuntajankadulle.

Poliisi pyytää asiasta tietäviä tai havaintoja tehneitä ilmoittamaan niistä joko puhelinnumeroon 02954 45890 tai sähköpostiin keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Seinäjoen Sanomat jää ilmestymistauolle
 2. Kuinka sinä uskalsit? – seinäjokelainen Päivi vaihtoi alaa ja perusti oman yrityksen viisikymppisenä eikä ole katunut päivääkään
 3. Suunnistuskausi alkaa Seinäjoella omatoimisesti
 4. Seinäjoen seurakunnan jumalanpalvelukset ottivat digiloikan – virtuaalilähetykset suositumpia kuin perinteiset
 5. Astetta hauskempaa ulkoilua – kokosimme vinkkejä Seinäjoelta
 6. Ideaparkin Citymarket ja Huhtala Logistics aloittavat yhteistyön – kuljettavat ostokset ilmaiseksi riskiryhmille
 7. Seinäjoelle tulossa kaupunkipyörät – 50 pyörää, 14 pysäkkiä
 8. Koronan seuraus: Rikollisuus vähentynyt Pohjanmaalla, mutta petosyritykset ja kotihälytykset lisääntyneet
 9. Seinäjoki alkaa jakaa kouluruokaa etäopetuksessa oleville oppilaille – annoksia jaetaan yli 1600
 10. Tuju-panimo sopeutuu – Harapaisissa toimivan pienpanimon tynnyriolut lorotetaan nyt käsipelillä pulloihin ja myydään panimomyymälässä
 11. Jäitkö työttömäski ja haluaisit opiskella? – SeAMK luopuu avoimen ammattikorkeakoulun opintomaksuista osittain
 12. Seinäjoen kaupunki soittaa yli 5000 ikäihmiselle – soittokierros alkaa yli 85-vuotiaista
 13. Limu ja lihis vaihtuivat kunnon lounaaseeen ja kalenteriin raivattiin tilaa liikunnalle - seinäjokelaisyrittäjä oppi nauttimaan liikkumisesta: "En olisi uskonut, että viikon paras hetki on jumppa"
 14. Asuntosijoittaja kaipasi helposti ostettavaa palvelua – kun sitä ei ollut, seinäjokelainen Jussi Takala perusti yrityksen itse
 15. Tässä on Seinäjoen Hyvä asiakaspalvelija 2020

Näytä lisää