Video: Uudella lottotytöllä on missitausta – korvaa Jasmin Hamidin

Suvi Hartlin MTV:n uutisvideo

toimitus

Lottoarvonnan juontajat vaihtuvat ensi viikonloppunaJasmin Hamidin siirtyessä äitiyslomalle.

Uusina lottojuontajina aloittavat radiosta tuttu Suvi Hartlin sekä näyttelijä Tuukka Raitala. Hartlin ja Raitala ovat entuudestaan tuttuja Veikkauksen pelien arvontaohjelmista. Raitala on juontanut Keno-lähetystä vuosina 2010-2015 ja Hartlin taas oli Veikkauksen Naapurit-pelin juontaja vuosina 2014–2016.

Suvi Hartlinmuistetaan myös vuoden 2003 Miss Suomi -kilpailujen toisenaperintöprinsessana. Hartlin sijoittui myös Miss International Beauty -kilpailussa3. sijalle.

–Olemme erittäin tyytyväisiä uusiin, energisiin lottojuontajiin, jotka kumpikin ovat juontaneet Veikkauksen pelien arvontalähetyksiä myös aiemmin. Heille Veikkauksen merkitys on jo entuudestaan tuttu ja sydäntä lähellä oleva asia, Veikkauksen onnenpelien liiketoimintaryhmän johtaja Anu Kytö iloitsee.

Lottoarvonta esitetään suorana lähetyksenä lauantai-iltaisin Kymmenen Uutisten jälkeen MTV3-kanavalla. Syksyllä lottolähetysten juontajina jatkavat myös Miia Kekkonen sekä Netta Laurenne, joka sijaistaa vanhempainvapaalla olevaa Johanna Heliniä.