"Mä vedän sut v***u Seiskaan" – Vappu Pimiä kertoo totuuden lentokenttäraivostumisestaan ja suomalaispariskunnan tökeröstä käytöksestä

Vappu Pimiä Jari Kupiainen

Toni Tervo

Juontaja Vappu Pimiä on puhunut ensimmäistä kertaa julkisuuteen tapauksesta, joka sattui muutama viikko sitten Rhodoksenlentokentällä.

Seitsemän Päivää -lehti uutisoi useaan otteeseen tilanteesta, jossa Pimiän väitettiin raivonneen kanssamatkustajilleen jonossa. Seiskan lukijan mukaan Pimiä olisi raivostunut kyllästyttyään jonottamiseen.

Juontaja päätti kuitenkin avata tilanteen julkisesti EVS Live -ohjelman Maria Veitolan haastattelussa.

– Mua lähtökohtaisesti ärsyttää puhua valheista. Mutta lyhyestä virsi kaunis: Oltiin perhelomalla. Meidän perheen ainoa yhteinen lomaviikko. Oli tosi ihana reissu. Kun tulimme takaisin, lentokentällä oli kaksi jonoa ja yksi invalideille, joka on suljettu, mutta sinne meni terveitä ihmisiä, mikä on vähän epäreilua. Huomautin tästä lentokenttävirkailijalle ystävällisesti. Suomalainen pariskunta veti herneet nenään, kun he olisivat joutunee siirtymään siitä toiseen jonoon. Me oltiin siis jonotettu toista tuntia, he viisi minuuttia.

– Sitten he alkoivat huutaa veetä ja peetä ja veetä ja peetä. Sen jälkeen kamera esiin ja "mä vedän sut vittu seiskaan". Sanoin että anna mennä Ei käynyt mielessäkään, että he keksivät siihen tällaisen ihan oman tarinan siihen ympärille.

Pimiän mielestä on surullista, että valheellisia juttuja julkaistaan.

– Se on sitten varmaan hinta, mikä tästä pitää maksaa. Mutta kyllä jos mua kuvataan kun olen lasten kanssa ja sanotaan, että mä laitan sut seiskaan, niin kyllä mä katon sellaista ihmistä aika pahasti. Voin kertoa.

Katso koko haastattelu alta