Seinäjoen seutu jalkautuu seuraavaksi Kajaanin kasarmille – Käykö munkki? -kiertue markkinoi alueen työ- ja opiskelumahdollisuuksia

Lue uusin printtilehti tästä.

toimitus

Seinäjoen seutu otti markkinoinnissaan viime keväänä käyttöön uudet keinot, kun se matkusti Niinisalon varuskuntaan. Varusmiehille esiteltiin Seinäjoen avoimia työpaikkoja sekä Seinäjokea asuinpaikkana.

Tänä syksynä Käykö munkki? -rekrytointikiertue viedään elokuun viimeisellä viikolla Kajaanin varuskuntaan. Varusmiestoimikunnan teemapäivillä varusmiehille esitellään alueen työ- ja opiskelumahdollisuuksia. Markkinointi pyrkii tavoittamaan yhteensä noin 2300 varusmiespalveluksessa olevalle nuorta.

Viime keväänä Niinisalon varuskunnassa työpaikkoja oli Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö Into Seinäjoen mukaan esillä toista sataa. Tänä vuonna kaikki työpaikat laitetaan näkyviin toihinseinajoelle.fi-sivustolle, jota markkinoidaan myös erikseen.

Rekrytointikiertue on osa Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö Into Seinäjoen osaajahoukutteluun keskittyvää Töihin Seinäjoelle -toimintaa, jonka tavoitteena "on tarjota alueella jo toimiville ja sijoittumista suunnitteleville yrityksille yksi rekrytointikanava lisää ja luoda positiivinen kuva Seinäjoesta työ-, opiskelu- ja asuinpaikkana".

Kajaanin jälkeen kiertue suuntaa keväällä 2019 Tampereelle ja Vaasaan, joissa tavoitellaan erityisesti teknisen alan opiskelijoita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Seinäjoen Sanomat jää ilmestymistauolle
 2. Kuinka sinä uskalsit? – seinäjokelainen Päivi vaihtoi alaa ja perusti oman yrityksen viisikymppisenä eikä ole katunut päivääkään
 3. Suunnistuskausi alkaa Seinäjoella omatoimisesti
 4. Seinäjoen seurakunnan jumalanpalvelukset ottivat digiloikan – virtuaalilähetykset suositumpia kuin perinteiset
 5. Astetta hauskempaa ulkoilua – kokosimme vinkkejä Seinäjoelta
 6. Ideaparkin Citymarket ja Huhtala Logistics aloittavat yhteistyön – kuljettavat ostokset ilmaiseksi riskiryhmille
 7. Seinäjoelle tulossa kaupunkipyörät – 50 pyörää, 14 pysäkkiä
 8. Koronan seuraus: Rikollisuus vähentynyt Pohjanmaalla, mutta petosyritykset ja kotihälytykset lisääntyneet
 9. Seinäjoki alkaa jakaa kouluruokaa etäopetuksessa oleville oppilaille – annoksia jaetaan yli 1600
 10. Tuju-panimo sopeutuu – Harapaisissa toimivan pienpanimon tynnyriolut lorotetaan nyt käsipelillä pulloihin ja myydään panimomyymälässä
 11. Jäitkö työttömäski ja haluaisit opiskella? – SeAMK luopuu avoimen ammattikorkeakoulun opintomaksuista osittain
 12. Seinäjoen kaupunki soittaa yli 5000 ikäihmiselle – soittokierros alkaa yli 85-vuotiaista
 13. Limu ja lihis vaihtuivat kunnon lounaaseeen ja kalenteriin raivattiin tilaa liikunnalle - seinäjokelaisyrittäjä oppi nauttimaan liikkumisesta: "En olisi uskonut, että viikon paras hetki on jumppa"
 14. Asuntosijoittaja kaipasi helposti ostettavaa palvelua – kun sitä ei ollut, seinäjokelainen Jussi Takala perusti yrityksen itse
 15. Tässä on Seinäjoen Hyvä asiakaspalvelija 2020

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää