Mallaskosken ja Stallhagenin panimot suunnittelivat oluen 40-vuotiaalle Provinssille

Kuvituskuva. Arkistokuva/ Johanna Erjonsalo

toimitus

Provinssi tuo tänäkin vuonna myyntiin oman festivaalioluensa.

Tämän vuoden maku on jenkkityylisesti humaloitu pale ale. Provinssi 40th Celebration Pale Ale -oluessa on käytetty Pecko- ja Tomahawk -humalalajikkeita.

Juhlavuosiolut on pantu Stallhagenin panimolla Ahvenanmaalla. Oluen ovat suunnitelleet yhteistyössä seinäjokelaisen Mallaskosken Panimon Jyri Ojaluoma ja Stallhagenin Mats Ekholm

– Erikoisoluiden kuluttaminen muuttui valtavirtailmiöksi jo muutamia vuosia sitten. Meille ensiarvoisen tärkeää on kyetä tarjoamaan laadukkaita vaihtoehtoja Provinssissa jokaiseen makuun läpi ravintolamaailmamme, joten oman oluen toteuttaminen parhaiden mahdollisten kumppaneiden kanssa on meille hyvin arvokasta. Olen hyvin onnellinen siitä, että tänä vuonna suunnittelutyöhön osallistui myös kaupungin oma ykkösasiantuntija Jyri Ojaluoma. Tuloksena on mielestäni onnistunein festivaaliolut, jota olen koskaan maistanut, kommentoi festivaalijohtaja Sami Rumpunen tiedotteessa.

Juhlavuosiolut tulee tietenkin myyntiin festivaalille, mutta myös valikoituihin ravintoloihin Seinäjoella, S-Marketteihin ja Hyllykallion Prismaan.

Kommentoi