Kalle Keskisen liiketoimintakielto on ohi ja promoottori palaa tapahtumatuotantoyhtiö Loud`n Live Promotions Oy:n toimitusjohtajaksi

Arkistokuva. Mikko Kuparinen

toimitus

Seinäjokelaistaustaisen festivaali- ja tapahtumajärjestäjä, promoottori Kalle Keskisen kolmivuotinen liiketoimintakielto on päättynyt toukokuun toisella viikolla.

Keskinen palaa nyt Loud`n Live Promotions Oy:n toimitusjohtajaksi ensi viikon maanantaista alkaen.

– Olen onnellinen, kun saan jälleen sataprosenttisesti tehdä sitä mitä haluan: yrittää ja tuottaa ihmisille elämyksiä. En halua katsoa enää taaksepäin, virheistä on otettu opiksi ja olemme täysimittaisesti hoitaneet kaikki meille kohdistuneet velvollisuudet. Kiitos vielä kerran yhteistyökumppaneilleni ja läheisilleni siitä korvaamattomasta tuesta, mitä olen teiltä saanut, Keskinen toteaa lähettämässään tiedotteessa.

Yhtiön järjestämä Seinäjoen Vauhtiajot täyttää tänä vuonna 15 vuotta. Samoin Keskisen ura promoottorina.

Liiketoimintakiellon taustalla on tuomio talousrikoksista.

Keskinen todettiin vuonna 2016 Vaasan hovioikeudessa syylliseksi talousrikoksiin. Keskinen on saanut tuomion muun muassa törkeästä kirjanpitorikoksesta, törkeästä velallisen petoksesta, törkeästä velallisen epärehellisyydestä ja törkeästä veropetoksesta. Teot tapahtuivat vuosina 2009–2014.

Rikoksiksi katsottiin varojen siirrot Keskisen eri yhtiöiden välillä. Hovioikeuden tulkinnan mukaan kyse ei kuitenkaan ollut tietoisesta järjestelystä yhtiöiden velkojien vahingoksi tai henkilökohtaisen hyödyn tavoittelusta. Kyse oli hovioikeuden mukaan lähinnä hyväksyttävyyden rajat ylittäneestä pyrkimyksestä pelastaa liiketoiminta.

Näiden johdosta Keskiselle tuomittiin vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. Alkuperäistä lievempi tuomio oli seurausta syyttäjän ja Keskisen syyteneuvottelusta, jonka jälkeen Keskinen tunnusti tekonsa ja sai siitä hyvästä lievennystä rangaistukseensa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Seinäjoen Sanomat jää ilmestymistauolle
 2. Kuinka sinä uskalsit? – seinäjokelainen Päivi vaihtoi alaa ja perusti oman yrityksen viisikymppisenä eikä ole katunut päivääkään
 3. Suunnistuskausi alkaa Seinäjoella omatoimisesti
 4. Seinäjoen seurakunnan jumalanpalvelukset ottivat digiloikan – virtuaalilähetykset suositumpia kuin perinteiset
 5. Astetta hauskempaa ulkoilua – kokosimme vinkkejä Seinäjoelta
 6. Ideaparkin Citymarket ja Huhtala Logistics aloittavat yhteistyön – kuljettavat ostokset ilmaiseksi riskiryhmille
 7. Seinäjoelle tulossa kaupunkipyörät – 50 pyörää, 14 pysäkkiä
 8. Koronan seuraus: Rikollisuus vähentynyt Pohjanmaalla, mutta petosyritykset ja kotihälytykset lisääntyneet
 9. Seinäjoki alkaa jakaa kouluruokaa etäopetuksessa oleville oppilaille – annoksia jaetaan yli 1600
 10. Tuju-panimo sopeutuu – Harapaisissa toimivan pienpanimon tynnyriolut lorotetaan nyt käsipelillä pulloihin ja myydään panimomyymälässä
 11. Jäitkö työttömäski ja haluaisit opiskella? – SeAMK luopuu avoimen ammattikorkeakoulun opintomaksuista osittain
 12. Seinäjoen kaupunki soittaa yli 5000 ikäihmiselle – soittokierros alkaa yli 85-vuotiaista
 13. Limu ja lihis vaihtuivat kunnon lounaaseeen ja kalenteriin raivattiin tilaa liikunnalle - seinäjokelaisyrittäjä oppi nauttimaan liikkumisesta: "En olisi uskonut, että viikon paras hetki on jumppa"
 14. Asuntosijoittaja kaipasi helposti ostettavaa palvelua – kun sitä ei ollut, seinäjokelainen Jussi Takala perusti yrityksen itse
 15. Tässä on Seinäjoen Hyvä asiakaspalvelija 2020

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää