Jäitkö työttömäski ja haluaisit opiskella? – SeAMK luopuu avoimen ammattikorkeakoulun opintomaksuista osittain

Seinäjoen ammattikorkeakoulu luopuu avoimen ammattikorkeakoulun opintomaksuista osittain 15. huhtikuuta alkaen.

Opintotarjonta on maksutonta työttömille ja lomautetuille henkilöille vuoden 2020 loppuun asti. Opiskelijaksi ilmoittautuvan on todistettava työttömyytensä tai lomautettuna olonsa ilmoittautuessaan. Maksuttomuus ei koske avoimen AMK:n polkuopintoja eikä korkeakouludiplomikoulutuksia, joihin on erillinen hakuprosessi.

– SeAMK haluaa tällä päätöksellään kantaa vastuuta maakunnan tilanteesta ja tulevasta kehityksestä ja olla tukemassa koronaviruksen takia lomautettujen ja työttömäksi jääneiden ihmisten tilannetta. Lisäksi SeAMK haluaa avata heille mahdollisuuksia täydentävän osaamisen hankkimiseen ja mahdollisesti innostuksen kokonaan uuden tutkinnon suorittamiseksi, vararehtori Elina Varamäki toteaa SeAMKin tiedotteessa.

Avoimessa AMKissa voi suorittaa ammattikorkeakoulu- ja ylemmän ammattikorkeakoulututkintojen opintoja sekä yksittäisiä opintojaksoja tai tutkinnon osakokonaisuuksia, mutta ei koko tutkintoa.

Avoimessa AMK:ssa suoritettuja opintoja voi myös saada hyväksi luettua, jos jatkaa myöhemmin tutkintokoulutukseen ammattikorkeakoulussa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat