Mistä saa noutoruokaa Seinäjoella ja lähialueilla? – Kerro meille

toimitus

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja hidastamiseksi ihmisiä on kehotettu rajoittamaan liikkumista ja vähentämään sosiaalista kanssakäyntiä.

Myös ravintolat on suljettu toukokuun loppuun asti. Ravintoloiden tiloissa ei saa enää ruokailla, mutta ravintolat saavat edelleen myydä ruokaa noutopalveluna tai kotiinkuljetuksella.

Seinäjoen Sanomat kerää nyt Seinäjoelta ja lähikunnista listaa ravintoloista, jotka jatkavat noutoruoan myymistä. Samaan listaan keräämme myös ravintoloita, joiden ruokaa on mahdollista tilata myös kotiinkuljetuksena.

Noutoruokaa myyvät ravintolat voivat itse käydä täyttämässä omat tietonsa tämän jutun alaosassa olevaan lomakkeeseen. Tiedot eivät jää näkyviin lähettämisen jälkeen. Käytämme näitä tietoja myös Seinäjoen Sanomien jutuissa.

Oman listan teemme myös Seinäjoen ja lähialueiden päivittäistavarakaupoista, joista on mahdollisuus tilata ruokaa kotiinkuljetuksena tai joissa on ostosten keräyspalvelu. Kaupat voivat itse täyttää tietonsa jutun alaosassa olevaan lomakkeeseen. Nämäkään tiedot eivät jää näkyviin niiden lähettämisen jälkeen.

Kommentoi