Seinäjoki Racea ei järjestetä huhtikuussa – katseet käännetty jo ensi vuoteen

Seinäjoki Racea ei ajeta 18. huhtikuuta. Riina Haapala

toimitus

Seinäjoki Racea ei järjestetä 18. huhtikuuta, tiedottaa Seinäjoen ravikeskus.

Seinäjoki Race on kansainvälinen kutsukilpailu. Vallitseva tilanne ei kuitenkaan mahdollista kutsuja ulkomaille.

Ravikeskuksen mukaan voimassa oleva käytäntö ajaa raveja ilman yleisö ei palvele tätä tapahtumaa, joten Seinäjoella on tehty päätös jättää kilpailu ajamatta sille varattuna ajankohtana.

Muista kilpailua koskevista ratkaisuista ei ole vielä tehty lopullista päätöstä. Teknisesti kilpailun siirto toiseen ajankohtaan voisi olla mahdollista. Tällä ratkaisulla on kuitenkin vaikutusta jo lukittuun kansalliseen ja kansainväliseen kilpailukalenteriin.

– Mikäli lähtö päätetään siirtää toiseen ajankohtaan tänä vuonna, niin se tehdään yhteistyössä ja yhteisymmärryksessä Suomen Hippoksen ja muiden raviratojen kanssa. Koska tahtomme on säilyttää kilpailun status mahdollisimman samanlaisena ja koko ravikentällä tämä kevät tulee aiheuttamaan myös kalenteripaineita, todennäköisintä on että käännämme katseemme suoraan ensi kevääseen, linjaa Seinäjoen ravikeskuksen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää tiedotteessa.

18.4. ravipäivän järjestäminen ilman päälähtöä ratkeaa myöhemmin.

– Kokonaisten ravipäivien osalta ratkaisut järjestämisestä tai peruuttamisesta pitää tulla ylempää. Puntarissa on nyt monia isoja asioita terveydestä talouteen, Saranpää sanoo.

Kommentoi