Seinäjoen kaupunginteatteri esittää viikonlopun näytökset – jatko arvioidaan maanantaina

Seinäjoen kaupunginteatterin hallitus päätti perjantaina ylimääräisessä kokouksessaan saattaa Peppi Pitkätossu -näytelmä ensi-iltaan lauantaina.

Myös perjantai-illan Peppi Pitkätossun kenraalinäytös sekä Mika Eirtovaara Live Stand Up -show toteutuvat.

– uvassa on hieno Peppi-esitys, jonka haluamme tuoda yleisölle iloksi, sanoo toimitusjohtaja Marko Heinonen teatterin tiedotteessa.

Päätös on Seinäjoen kaupungin linjauksen mukainen. Esimerkiksi uimahalli ja kirjasto ovat auki normaalisti ja muu kaupungin kulttuuritoiminta jatkuu.

Esitysiltana yleisön ja teatterin henkilökunnan yhteenlaskettu lukumäärä pysyy aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisena

Seinäjoen kaupunginteatteri on varautunut monin eri keinoin siihen, että vierailu teatterissa ei lisää koronaviruksen leviämisriskiä. Siivousta on tehostettu ja koko henkilökuntaa ohjeistettu toimimaan erityinen hygienia huomioiden. Esimerkiksi naulakon kaikki numerolaput desinfioidaan ennen jokaista esitystä.

Asiakkaita ohjeistetaan kuulutuksin, videoin ja muin tiedottein noudattamaan hyvää käsihygieniaa pesemällä käsiä, välttämällä kättelyä ja yskimällä hihaan.

– Erityisen tärkeää on, että kukaan ei tule teatteriin flunssaisena, ei asiakkaat saati työntekijät, Heinonen muistuttaa tiedotteessa.

Asiakkaat voivat vaihtaa kevätkauden näytelmiin ostetut liput myöhempiin esityksiin tai Seinäjoen kaupunginteatterin lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden ajan. Vaihto onnistuu kaupunginteatterin nettisivuilla.