Lakealta rahakas arvonta: 9 000 euron käsiraha messuasuntoon

Lakea Oy:lle luovutettiin PEFC-sertifikaatti toissa viikolla. Kuvassa Lakean toimitusjohtaja Timo Mantila ja DNV GL Business Assurance Oy Ab:n myynti- ja markkinointipäällikkö Pia Tilli. Marjut Kriikku

Tuomas Rauhala

Lakea Oy järjestää Asuntomessuilla Seinäjoella arvonnan, jossa voi voittaa yli 9 000 euron arvoisen käsirahan Mäihä-messuasuntoon. Puukerrostalossa sijaitsevan38,5-neliöisen asunnon käsiraha on yhtiön lanseeraamaan Omaksi-rahoitusmallin maksu.

Asukas maksaa Omaksi-asunnosta seitsemän prosentin omarahoitusosuuden ja loppurahoitus on valtion takaamaa yhtiölainaa. Vuokraa maksaessaan asukas lyhentää tätä lainaa ja säästää asuntoa itselleen.–Omaksi-ratkaisu sopii mainiosti nuorille, lapsiperheille, keski-ikäisille, senioreille – kaikille niille, jotka haluavat päästä kiinni omaan asuntoon tai niille, jotka haluavat käyttää rahaa elämiseen korkean asuntolainan sijaan, toteaa Lakean toimitusjohtaja Timo Mantila Messupalkinto oikeuttaa voittajan tekemään Lakean kanssa Omaksi-vuokrasopimuksen Asunto Oy Seinäjoen Mäihän asunnosta A 1. Sopimus on tavanomaista laajempi vuokrasopimus, joka oikeuttaa lunastamaan asunnon omaksi sopimuskauden jälkeen.

–Eikä hätää, mikäli voittaja ei itse asuntoon muuttaisikaan, sillä Omaksi-asunto on oiva sijoituskohde. Vuokrasopimuksen voi myydä siihen liittyvine oikeuksineen tai asunnon voi vuokrata edelleen. Lakea voi tarjota voittajalle myös huoneiston vuokraus- ja hallintopalvelut. Itse asiassa voittosumma kasvaa sitä suuremmaksi, mitä kauemmin voittaja pitää asuntoa itsellään, Mantila täsmentää.

Puukerrostalo Mäihä on ensimmäinen PEFC-sertifioitu rakennuskohde Pohjoismaissa. - PEFC-sertifioinnilla varmistetaan, että puutavara on laillista ja peräisin kestävästi hoidetuista metsistä. Maailmalta on saatu hyviä tuloksia tästä projektisertifioinnista, ja olemme valtavan iloisia, että saamme kunnian olla ensimmäinen PEFC-sertifioitu pohjoismaalainen toimija, Mantila sanoo. Asuntomessujen Mäihä-puukerrostalokohteessa on 28 asuntoa, joista 10 on yksiöitä ja 18 kolmioita. Asuntomessut järjestetään Seinäjoen Pruukinrannan messualueella 8.7.-7.8.2016.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu