Erkki Heikkinen johtaa nyt Suomen sotaveteraaneja

Espoolainen Erkki Heikkinen on tänään valittu Suomen Sotaveteraaniliiton uudeksi puheenjohtajaksi. Suomen Sotaveteraaniliitto

Jari Pietiläinen

Espoossa asuva lehdistöneuvos Erkki Heikkinen, 66, on valittu tänään Suomen Sotaveteraaniliiton uudeksi puheenjohtajaksi. Valinta tehtiin Joensuussa järjestetyssä liittokokouksessa.

Aiemmin Heikkinen on toiminut 23 vuotta Keskossa muun muassa viestintäjohtajana ja konsernijohtoryhmän jäsenenä vastuualueenaan konsernin viestintä, yhteiskuntasuhteet ja yritysvastuu.

Pelastakaa Lapset ry:n puheenjohtajana hän oli vuosina 2007–2014. Sotaveteraaniliiton luottamustehtävissä Erkki Heikkinen on ollut vuodesta 2004 toimien liiton neuvottelukunnan jäsenenä vuosina 2005–2008, hallituksen jäsenenä 2009–2015 ja liiton varapuheenjohtajana 2012–2015.

Suomen Sotaveteraaniliitto ry on Suomen sotiin 1939–1945 osallistuneita miehiä ja naisia yhdistävä valtakunnallinen järjestö. Liitto valvoo ja parantaa sotiemme veteraanien yhteiskunnallisia etuja.

Sotaveteraanit ovat kunniakansalaisiamme. He ovat puolustaneet maamme itsenäisyyttä ja vapautta. Sotaveteraanit, heidän puolisonsa ja leskensä haluavat elää mahdollisimman pitkään kotonaan. Sotaveteraanijärjestön tehtävänä on edistää toimia, joilla veteraanien itsenäistä kotona selviytymistä parannetaan.

Uuden puheenjohtajan puheen voi kuunnella liiton FB-sivuilta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.