Tuurin kyläkauppaan kuninkaallinen julkisivu - "Tulee herättämään erilaisia tunteita meissä kaikissa"

Tiedotteen mukaan julkisivun päävärinä on Royal Blue eli kuninkaallinen sininen.  Veljekset Keskinen Oy

Tuomas Rauhala

Lähes sata metriä leveyttä ja 18 metriä korkeutta Royal Blue -sävyllä.Veljekset Keskisen kyläkaupan uudesta julkisivusta on tulossa kuninkaallinen ilmestys.

Ja hätkähdyttää kyläkauppa tapansa mukaan aikookin.

- Sen nimenomainen tarkoitus on herättää ja synnyttää kysymyksiä, kyläkauppias Vesa Keskinenkertoo ja jatkaa julkaisemassaan tiedotteessa.

- Moni varmasti kysyy mielessään kysymyksen: Onko tässä julkisivussa mitään järkeä? Toivottavasti he kaikki kysyvät heti sen jälkeen itseltään, onko Kyläkaupan laajennuksissa ja ideoissa ollut koskaan mitään järkeä. Näihin kysymyksiin jokainen voi vastata näkemyksiinsä mukaan, mutta ainakin seutukunnalla on tullut työpaikkoja ja melkoisesti erilaisia tapahtumia.Yrittämistä ainakin on ollut joka tavalla, Keskinen paukauttaa.

Vuonna 1999 Keskisen kirjoittamaanOnnenKylä-tarinaan perustuva siluetti maalataan Royal Blue -sävyllä. Tiedotteessa Keskinen arvelee, että ainakaan merkittäviä rakennuksia ei löydy samalla värillä.

-Googlaamalla emme löytäneet koko maailmasta yhtään merkittävää rakennusta, joka olisi ollut samanvärinen. Eli julkisivu on jo pelkästään päävärinsä suhteen ainutlaatuinen. Ei liene yllätys, että kyseinen väri on yksi mieliväreistäni, Keskinen kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu