Postilta aivan uusi aluevaltaus: Posteljooni leikkaa ruohosi

Kun Kusti polkee niin posti kulkee. Nyt posti liikuttaa myös ruohonleikkureita asiakkaiden pihoilla. Posti

Jussi Vehkasalo

Postin verkkokaupasta voi pian tilata kotiin ruohonleikkuun. Nurmikko leikataan postinjakelun yhteydessä tiistaisin, ja palvelun voi ostaa kuukauden erissä.

Ensimmäinen mahdollinen leikkauspäivä on 17. toukokuuta palvelua saa elokuun loppuun asti.

– Ruohonleikkaus on ensimmäinen kotipalvelu, jonka kuluttaja voi tilata Postilta. Tämä kesä on pilotti palvelulle, jota tarjoamme koko maassa. Idea ruohonleikkauspalveluun tuli jakelun työntekijöiltä. Uskomme, että moni asiakas ulkoistaa mielellään ruohonleikkauksen, kun se käy helposti, johtaja Anu Punola Postista kertoo.

Postinjakelussa reitti suunnitellaan sen varrelle osuvan ruohonleikkuun mukaan. Tiistaisin jaettavaa postia on perinteisesti vähemmän, joten postinjakajan ajankäytön osalta se sopii hyvin yhdeksi kotipalvelupäiväksi.

Palvelu toteutetaan asiakkaan ruohonleikkurilla ja asiakkaan arvioiman ajan puitteissa. Jos leikkauspäivälle osuu sade, suoritetaan työ korvaavana kertana.

– Posti toivoo kaunista kesää ja asiakkaillemme leppoisaa kesän viettoa. Tänä kesänä voi kutsua maanlaajuisen ammattilaisten verkostomme apuun nurmikon hoitoon, Punola sanoo.

Ruohonleikkauspalvelu maksaa 65 euroa kuukaudessa, jos ruohoa leikataan viikoittain puolen tunnin ajan ja 130 euroa kuukaudessa, jos viikoittaista leikkausaikaa on tunti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu