Tangomarkkinoita ei järjestetä

Seinäjoen Tangomarkkinoita ei järjestetä tänä kesänä. Seinäjoen Tangomarkkinoiden kesäfestivaalia oheistapahtumineen ei järjestetä vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Myös Tangolaulukilpailu perutaan tältä vuodelta. Festivaalia juhlitaan seuraavan kerran 6. ­- 10.7.2022.

-Ilmoitamme murtunein mielin, ettei Seinäjoen Tangomarkkinoita juhlita kesällä 2021. Kesän tapahtumien yllä leijuu edelleen koronapandemiasta johtuen liikaa kysymysmerkkejä, ja aika festivaalin järjestämiseen loppuu kesken. Haluamme kiittää tangoyleisöä, esiintyjiä, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneitamme kaikesta yhteistyöstä, ymmärryksestä ja tsempeistä kuluneen vuoden aikana, toteaa Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala.

Tangon Sävellys- ja sanoituskilpailu etenee suunnitellusti vuoden 2021 osalta. Voittaja ja teoksen ensiesityksen ajankohta julkistetaan myöhemmin. Tangomarkkinoiden organisaatio aloittaa suunnittelutyön vuoden 2022 tapahtumaa koskien.

-Suunnataan katseet kesään 2022, jolloin Seinäjoen Tangomarkkinat näyttäytyy vahvempana kuin koskaan. Tähän tarvitsemme kuitenkin teidän apuanne, ja toivomme, että tuette tapahtumaa siirtämällä jo ostetut lippunne vuoteen 2022, Ojala jatkaa.

Vuoden 2020 ja 2021 tapahtumiin ostetut liput, passit ja leirintämajoituspaikat siirtyvät automaattisesti kesän 2022 tapahtumaan. Liput on myös mahdollista palauttaa 30.7.2021 mennessä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat