Törnävän S-market remonttiin, apteekille autokaista

S-Marketin remontti alkaa toukokuussa ja jatkuu lokakuulle saakka. Laura Kaski

Laura Kaski

Törnävän S-Marketin remontti alkaa viikolla 19. Valmistuttuaan sen sisätiloihin muuttaa myös Törnävän Apteekki, jolle valmistuu noin 250 neliön uudet tilat kaupan yhteyteen.

Törnävän Apteekin apteekkari Sini Ahti iloitsee tulevista uudistuksista

– Kaikista suurin uudistus on Drive in eli autokaista. Sellaisia ei Suomesta taida löytyä kuin alle kymmenestä apteekista. Se helpottaa asiointia esimerkiksi sairaan lapsen kanssa tai, jos asiakas on liikenteessä taksilla. Ilman koronaakin tämä on todella mahtava tapa palvella asiakkaita,

Uudet tilat saadaan käyttöön lokakuun alussa.

– Hienoa saada isommat asiakastilat, joihin mahtuu pyörätuolilla ja lastenvaunujenkin kanssa.

Apteekin tilat tulevat jatkossa sijaitsemaan pääsisäänkäynnin yhteydessä. Apteekin tiloihin tulevat muun muassa pullon palautuspiste ja loppuvuodesta Prisma Kauppakassin noutopiste.

– Konseptin mukaisessa uudistuksessa kaupan pääväri vaihtuu sinikeltaisesta hillittyyn tummanharmaaseen. Sinikeltainen väri on ollut käytössä jo useita vuosikymmeniä, jo on aika uudistua, kertoo Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kaupallinen johtaja Jari Palo.

Remontin yhteydessä myös kylmäkalusteet sijoitellaan paremmin, ostoskärryt uusitaan ja tietenkin valikoimaa tarkastellaan asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

– Kaikki S-Marketit tullaan käymään läpi jollain tasolla. Jouppi on nyt työn alla ja Ylistaroa ollaan tekemässä. Peräseinäjoen S-Marketin uudistus on ajankohtainen ensi vuonna, Palo listaa.

Törnävän S-Marketin ja apteekin muutostyöt kestävät syksyyn asti.

Kommentoi