Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nummirock-perinnettä jatketaan tänäkin vuonna virtuaalisena festivaalina.

Viime vuonna aloitettu tapahtuman toteutustapa saa jatkoa. Järjestävät lupaavat, että tänä vuonna on luvassa aikaisempaa mahtipontisempi virtuaalinen festivaalielämys, johon on tuotu mukaan uusiakin elementtejä. u

– Viime vuonna juhlavasti toiminut hedelmällinen yhteistyökuvio Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja paikallisten ammattilaisten kanssa jatkuu seuraavalle tasolle. Striimin korkea laatu säilyy, joten tunnelma kotisohville välittyy varmasti krabulabingoineen ja rockjoogineen, valoittaa tapahtuman promoottori Tero Viertola.

Pieniä muutoksia ja parannuksia striimiin on luvassa

– Osa keikoista jouduttaneen esittämään maksullisen alustan kautta, mutta ilmaistakin sisältöä on tarjolla, unohtamatta 90 tunnin liveleirinuotiostriimiä unohtamatta, mies jatkaa.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on mukana ESR-rahoitteisessa Vevent -hankkeessa, jonka tavoite on tuottaa osaamista, tietoa ja verkostoja virtuaalisten tapahtumien tuottamiseen XR-teknologiaa hyödyntäen.

Osa keikoista jouduttaneen esittämään maksullisen alustan kautta, mutta ilmaistakin sisältöä on tarjolla.

Livestriimin lisäksi Nummirock on mukana Vevent -hankkeessa pilottitapahtumana, jossa tuotetaan Nummirock virtuualitodellisuudessa, johon kävijät voivat tulla joko virtuaalilaseilla, tietokoneella tai muulla laitteella. Kävijät voivat luoda itselleen avatarin, eli virtuualihahmon. Hahmollaan kävijät voivat seikkailla virtuaalisessa Nummirockissa, tavata muita festivaaliin osallistujia, sekä seurata livestriimiä. Osallistumisohjeet ja tarkempaa infoa hankkeesta on vielä tulossa.

Nummirock 2020 ja 2021 festivaaleille ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 festivaalille, eikä lipunhaltijan tarvitse tehdä mitään. Lisätietoja lippujen palautuksestalöytyy viralliselta koronatiedote -sivulta.