Ravit aukeavat yleisölle - "Kapasiteetti tulee riittämään kaikkien halukkaiden sisään ottamiseen"

Ensi viikolla järjestettävät ravit avaavat ravikeskuksen ovet jälleen myös yleisölle.

– Yksittäin moni toimija on ollut asialla ja nyt kun SJK:kin sai luvan ottaa yleisöä otteluihin vahvistuivat odotukset myös meidän suuntaamme. Kyllä tätä on odotettu jo kovasti, kertoo Seinäjoen Ravikeskuksen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää.

Ravintoloita koskee 50 prosentin kapasiteetti.

– Troikka-tila on varattu kutsuvieraille ja Prunniin on perinteiseen tapaan ilmainen sisään pääsy. Muihin tiloihin ei ole mitään virallista kattolukemaa. Odotetun ja oletetun väkimäärän mukaan meidän väljät tilamme tulevat riittävää varmasti kaikkien halukkaiden sisäänottamiseen. Katsomoalue on siis kokonaisuudessaan yleisön käytettävissä, jolloin on myös mahdollisuus säilyttää turvaetäisyydet., Saranpää kertoo.

– Paikallisen tartuntatautilääkärin kanssa laadittu suunnitelma noudattaa AVIn linjauksia ja alueellisen Nyrkin suosituksia ja edellyttää edelleen myös paikalle saapuvilta ihmisiltä huolellisuutta koronatilanteen hallinnassa pitämiseksi. Muutokset jo myönnettyyn lupaan ovat myös mahdollisia, mikäli alueen tautitilanne heikkenee, Saranpää täydentää.

Tallialueen toimet ja rutiinit säilyvät ennallaan, eikä yleisöllä ole mahdollisuutta liikkua varikon ja katsomon välillä.

Raveihin myydään liput ensisijaisesti ennakkoon radan nettisivujen lippukaupan kautta. Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 26.5. kello 16.00

Etusivulla nyt

Luetuimmat