Keskustan uuden apteekin liiketilojen paikka varmistui

Seinäjoen seitsemäs apteekki tulee sijoittumaan osoitteeseen Keskuskatu 5. Sijainti, liiketilan koko ja lähellä olevat palvelut miellyttävät uuden apteekin tulevaa apteekkaria Iiris Vuorelaa.

– Tila on vielä Kotijoukkueen käytössä. He siirtyvät toisiin tiloihin ja remontoimme tilan tarpeisiin sopivaksi, Vuorela kertoo.

Kotijoukkue muuttaa elokuun alussa Torikeskukseen, jossa on myös konsernin vuokravälitysyhtiön FinGapin toimitilat.

Sijaintia hän pitää erinomaisena apteekille. Megakeskukseen on muuttamassa myös Alko, siellä on lisäksi ruokakauppa ja Postin noutopiste.

– Megakeskuksen palvelut, riittävä määrä parkkitilaa, uusi tori sekä aseman läheisyys tekevät sijainnista aivan loistavan, Vuorela iloitsee.

Neliöitä uusissa toimitiloissa on 280.

– Tilavaa on, mutta se antaa mahdollisuuden myös tarpeen mukaan kasvaa, Vuorela toteaa.

Megakeskuksen palvelut, riittävä määrä parkkitilaa sekä aseman läheisyys tekevät sijainnista aivan loistavan.

Iiris Vuorela

Kyseessä on aivan uusi apteekki, joten myös henkilökunta tullaan rekrytoimaan

– Kaikki rekrytoidaan uusina. Lähden varovaisesti liikkeelle ja toiminta kasvaa tarpeen mukaan. Aluksi henkilökuntaa tulee olemaan noin 7-8 henkeä.

Vuorela haluaa perustaa alueen ihmisiä palvelevan lähiapteekin.

– Tiedän, että edellisen apteekin muutettua pois keskustasta myös apteekkien ilta-aukioloajat ovat Seinäjoella lyhentyneet. Aikaisemmin keskustan apteekki palveli joka päivä 9-21 välillä.

– Valitettavasti joudun toteamaan, ettemme ainakaan alussa voi tarjota tämän kaltaisia aukioloja. Ehkä niitä jossain kohtaa voidaan kasvattaa, jos on mahdollisuus kasvattaa myös henkilöstömäärää.

Uuden apteekin odotetaan aukeavan syyskuun lopussa.

– Mitään varmaa ei vielä voi sanoa, koska on vielä monia viranomaislupia haettavana ja paljon muutakin tehtävää ennen kuin toiminta on siinä mallissa, että ovet voidaan avata.

Juttua päivitetty 18.6. kello 13.10. Lisätty tieto Kotijoukkueen uudesta sijainnista.

Etusivulla nyt

Luetuimmat