Kesätapahtumat sulkevat katuja ja vaikuttavat liikennejärjestelyihin tulevina viikkoina

Loppukesän suurtapahtumat Seinäjoella vaikuttavat liikennejärjestelyihin.

Festivaalikesän starttaa tulevana viikonloppuna musiikkitapahtuma Solar Sound, jonka järjestelyt näkyvät jo keskustan liikenteessä. Kirkkokatu on suljettuna Vapaudenkadun ja Koulukadun väliltä, samoin Alvar Aallonkatu Torikadun ja Koulutuskuntayhtymä Sedun Kirkkokadun kampuksen tontin väliltä.

Kirkkokatu ja Alvar Aallonkatu ovat suljettuina koko viikon ja pysyvät suljettuina maanantaihin 26. heinäkuuta saakka.

Kirkkokatu on festivaalialuetta, joten tapahtuman aikana niin moottoriajoneuvot kuin kevyt liikennekin joutuvat hakemaan kiertoteitä tapahtuma-alueen ohittaakseen.

Heinä-elokuun vaihteessa Seinäjoella vietetään kesän vilkkainta tapahtumaviikonloppua Kuninkuusravien merkeissä. Kaupunkiin odotetaan kymmeniä tuhansia ravivieraita.

Kuninkuusravien vuoksi Kirkkokatu on suljettuna välillä Koulukatu – Alvar Aallonkatu. Matti Visannin kuja suljetaan välillä Kirkkokatu-Torikatu. Kadut ovat suljettuna Kuninkuusravien vuoksi alkaen maanantaista 26. heinäkuuta tiistaihin 3. elokuuta saakka. Osan tästä ajasta myös Alvar Aallonkadun itäreunan jalkakäytävä on suljettuna.

Elokuussa on Vauhtiajojen vuoro. Tapahtuman vuoksi 9.- 17. elokuuta ovat suljettuina Torikadun eteläinen ajokaista ja pyörätie välillä Koulukatu – Laamanninkatu, Kirkkokadun pohjoisreunan pyörätie välillä Koulukatu – Laamanninkatu sekä Laamanninkatu.

Suuret kesätapahtumat vaikuttavat myös julkisen liikenteen järjestelyihin. Seinäjoen Paikallisliikenteen linjat 8, 10 ja 13 siirtyvät poikkeusreiteille ajanjaksolla 19. heinäkuuta – 3. elokuuta. Torikadulle tulee kaksi väliaikaista linja-autopysäkkiä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat