Vauhtiajot tiedottaa: Ei suuria muutoksia, joka päivältä yksi artisti pois

Etelä-Pohjanmaan koronatilanne on siirtynyt kiihtymisvaiheeseen, joten tämä tulee vaikuttamaan myös Vauhtiajojen järjestämiseen. Vauhtiajot 2020 järjestettiin samanlaisissa olosuhteissa erityisjärjestelyillä.

– Tärkein vaikuttava tekijä yleisötilaisuuden kannalta on rokotekattavuus viime vuoteen verrattuna, joita ei ollut siihen aikaan lainkaan. Mitä sitten muutoksia on kiihtymisvaarassa tapahtumalle, niin aikaistamme porttien avautumista ja sulkeutumista, sekä joudumme jättämään artistikattauksestamme molemmilta päiviltä yhden artistin pois, tiedottaa promoottori Kalle Keskinen.

Kiihtymisvaiheeseen siirtymiseen vaikuttaneet tartunnat painottuvat tällä kertaa erityisesti nuoriin ja koronanyrkin huoli tartunnoista koulujen alkaessa on suuri tekijä päätöksessä. Tämän vuoksi on päätetty siirtymisestä väliaikaisesti kiihtymistilaan.

– Huomioitavaa on, että Vauhtiajojen kävijöiden keski-ikä on 32-36 vuotta, joiden rokotekattavuus on huomattavasti nuoria parempi, Keskinen muistuttaa.

– Lakeudenpuiston tapahtuma-alueen kapasiteetissa olemme alusta asti ottaneet huomioon istumapaikkamahdollisuudet ja turvavälien mahdollistamisen asiakkaille.

'Seinäjoen Vauhtiajojen yleisökapasiteetti Lakeudenpuistossa on noin 5000.

Huomioitavaa on, että Vauhtiajojen kävijöiden keski-ikä on 32-36 vuotta, joiden rokotekattavuus on huomattavasti nuoria parempi.

– Kun teemme sen erityisjärjestelyiin, eli viimevuoden tason. Tämä ei muuta tilannetta siihen että emme olisi myymässä festivaali loppuun kertoo promoottori Kalle Keskinen. Vauhtiajoissa, ei todettu viimevuonna ainuttakaa joukko altistumaa eikä ainuttakaan koronatartuntaa.

Vauhtiajot järjestetään Seinäjoella elokuun 13.-14. päivinä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat