Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rokotusväli lyhenee ja aikoja on nyt hyvin saatavilla. Rokotukselle pääsee myös ilman ajanvarausta

Seinäjoen terveyskeskuksella on tavoitteena tarjota kaikille halukkaille ensimmäinen koronarokotusannos elokuun aikana.

Koronarokotteen ensimmäisen annoksen voi saada etukäteen ajan varaamalla tai ajanvarauksettomina Walk in -rokotuspäivinä. Ikäluokka 12-15 vuotiaat rokotetaan kouluterveydenhuollossa kouluilla.

Ilman ajanvarausta voi koronarokotteen hakea Y-talolta 17.8 klo 15-17 ja 24.8 klo 15-17. Ajanvaruksellisia aikoja on vapaana ja varattavissa seuraaavsti: 20.8 Kirkonkranni, 24.8 Y-talo, 24.8 Myllyparkki ja Isokyrö sekä 27.8 Kirkonkranni.

Ajanvaraus ensisijaisesti netin kautta https://seinajokitk.terveytesi.fi. tai takaisinsoittopalveluna numerosta 06 4258717.

Aikaisemmin koronarokotteiden annosväli on ollut 12 viikkoa, mutta nyt väliä voidaan lyhentää 8 viikkoon, mikäli rokotteita riittää ja rokotusten järjestäminen on mahdollista.

Seinäjoen terveyskeskus tulee järjestämään mahdollisuuden aikaistaa tehosterokotusta. Tilaisuudet järjestetään porrastetusti.

Aikaistamismahdollisuutta tarjotaan ensin niille seinäjokisille ja isokyröläisille, joiden tehosterokotusaika menee pitkälle. Rokotusten välin tulee olla vähintään 8 viikkoa.

Henkilöt, jotka ovat saaneet ensimmäisen rokoteannoksen (Comirnaty/Pfizer) viikolla 25 (21.6.- 27.6.21), voivat hakea aikaistetun tehosterokotteen 19.8. klo 16-19. Paikkana Y-talo. Tällöin ei tyarvita ajanvarausta. Mahdollisuus koskee tässä vaiheessa vain viikolla 25 ensimmäisen rokotteen saaneita.

Aikaistamismahdollisuutta laajennetaan porrastetusti ja seuraavista ajoista ilmoitetaan myöhemmin mediassa sitä mukaan kun tilaisuudet saadaan järjestymään, tiedottaa Seinäjoen terveyskeskus.