Koronan tehosteannoksen antamista aikaistetaan Seinäjoella – walk in -tilaisuuksia järjestetään porrastetusti

Seinäjoen terveyskeskus on elokuun alusta lähtien antanut koronarokotusten tehosteajat kahdeksan viikon päähän. Tätä aikaisemmin ensimmäisen rokotuksen saaneet saavat tehosteannoksen vasta 12 viikon jälkeen.

Seinäjoki pyrkii tarjoamaan kaikille seinäjokisille ja isokyröläisille mahdollisuuden aikaistaa tehosteannosväliä kahdeksaan viikkoon. Ajanvarausjärjestelmien ja puhelinvastaajien ylikuormittumisen vuoksi tilaisuudet järjestetään walk in -tyyppisesti aikaa varaamatta.

Ruuhkien välttämiseksi aikaistamismahdollisuutta laajennetaan porrastetusti. Ensimmäinen tehosteannoksen aikaistamismahdollisuus oli juhannusviikolla ensimmäisen rokotteen saaneille. Mahdollisuutta käytti noin 40 prosenttia sillä viikolla rokotetuista. Tilaisuus sujui ilman jonoja ja ruuhkia.

Seuraava kakkosrokotusten walk in on y-talolla tiistaina 24. elokuuta kello 16.00 -18.00 Tehosteannoksen voivat hakea ne henkilöt, jotka ovat saaneet ensimmäisen rokoteannoksen 28.6- 4.7 (viikko 26) tai 21.6-27.6 ( viikko 25).

Ensimmäisen koronarokotteeseen voi varata ajan netissä tai tulla ilman ajanvarausta y-talolle 24. elokuuta kello 15.00 - 17.00. Koululaiset rokotetaan kouluilla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat