Toritorstait palaavat Seinäjoen keskustorille

Seinäjoen Keskustorin kesä täydentyy tänäkin vuonna Toritorstai-tapahtumasarjalla.

Viime kesän mukaan Toritorstait tuovat erilaisin teemoin Keskustorille esityksiä laidasta laitaan aina kesäkuun alusta elokuuhun asti. Vaihtuvien esitysten lisäksi Toritorstaiden ohjelmaan kuuluu tänä kesänä myös keskustelumuotoisia formaatteja sekä torstaibingo. Toritorstaiden tuotannosta vastaa Kulttuurityöpaja Preppaamo.

Toritorstain tuottajat Ilari Tuimala ja Jenni Piirainen ovat odottavin mielin kesän suhteen.

– Kesältä odotan hyvää säätä ja paljon torikansaa. On ollut todella mukavaa suunnitella ja toteuttaa Keskustorille tapahtumia, mahtavaa että pääsemme esittelemään kovan työn tuloksia yleisön eteen pian, he hehkuttavat tiedotteessa.

Kesän ensimmäinen Toritorstai järjestetään 2.6. ja silloin ääneen pääsevät alueen kulttuuritoimijat. Avain taiteeseen-keskusteluhetkessä esitellään kuvataidekulttuuria Seinäjoen Taidehallin toimesta yleisöä osallistavasti. Päivän aikana kuullaan myös Seinäjoen ja lähialueiden tapahtumakesän kuulumisia, pelataan bingoa ja vietetään toivemusiikkituntia. Klo 14-16 välisenä aikana torilla on lisäksi Kansalaisopiston taidepiste sekä Preppaamon valokuvauspiste.