Provinssin festivaalialue uudistuu ja laajenee

Reilun kuukauden kuluttua järjestettävän Provinssin festivaalialue on ensi kesänä suurempi kuin aikaisemmin. Lisäksi alue palveluineen näkee useita uudistuksia.

Provinssin festivaalialue laajenee tulevana kesänä. Jopa osa Törnäväntiestä muuttuu tapahtuma-alueeksi, kun Provinssin pääportti sijoitetaan ensimmäistä kertaa keskelle katua.

Päälavan keikat sekä kuuluvat että näkyvät aikaisempaa paremmin, kun alueen äänentoistoa ja näkyvyyttä on parannettu. Kenttäalueella ei tulevana kesänä ole lainkaan näkyvyyttä estäviä suuria rakenteita.

Provinssin VIP-alue saa oman sisäänkäyntinsä. Tulevana kesänä Provinssin VIP-asiakkaat voivat halutessaan käyttää VIP-porttia, joka johtaa suoraan festivaalin VIP-alueelle.

Kaikki Provinssin palvelut ovat saavutettavia monivuotisen käytännön tapaan. Tänä vuonna on saatavilla myös oma saavutettavuuskartta, joka kertoo saavutettavimmat reitit alueella kulkemiseen. Myös WC:iden määrää on lisätty entisestään ja niitä löytyy tulevana kesänä useampia asiakasta kohti kuin koskaan aikaisemmin. Myös henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen on selvästi aikaisempaa helpompaa käsidesipisteiden ja WC-ympäristön yhteyteen sijoitettujen käsienpesumahdollisuuksien myötä.

Lisäksi festivaalin ravintolapalvelut kehittyvät tulevanakin kesänä totuttuun tapaan. Tietoa tulevan kesän ruoka- ja juomatarjonnasta päivitetään Provinssin verkkosivuille ja kanaviin lähiviikkojen aikana.

Etusivulla nyt

Luetuimmat