Liikuntapäivään jo paljon ilmoittautuneita

Seinäjoella elokuussa kuudetta kertaa järjestettävä liikuntapäivä on hyvällä mallilla suunnitteluiden suhteen. Seurat voivat ilmoittautua mukaan kesäkuun loppuun saakka.

18. elokuuta pääsee taas nauttimaan Seinäjoen liikuntapalveluiden järjestämästä liikuntapäivästä, joka on toteutettu yhteistyössä Seinäjoen Sanomien kanssa. Koko perheen tapahtumassa Seinäjoen erilaiset urheiluseurat esittelevät omaa tarjontaansa, tarjoavat mahdollisuuden kokeilla lajeja sekä järjestävät mahdollisesti myös näytöksiä. Päivä järjestetään Joupiskan tekonurmella sekä rinnealueella. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tänä vuonna mukaan on lähtenyt jo paljon erilaisia urheiluseuroja ja mukana nähdään myös paljon uusia tulokkaita.

– Hienosti on porukkaa lähtenyt tekemään tapahtumaa. Meillä on nyt jo muutamia seuroja, jotka ovat ensimmäistä kertaa mukana. Lajeista esimerkiksi padel, judo, tennis ja elämys- sekä luontoliikuntaa tarjoava Lakeuden Latu ja Polku ovat ensikertaa tapahtumassamme esittäytymässä, kertoo Seinäjoen kaupungin liikuntapalvelupäällikkö Tanja Särkipaju.

Hän uskoo tapahtumasta tulevan entistä hienompi ja monipuolisempi.

– Koronan jälkeen ihmisillä on paljon halua lähteä kokeilemaan uusia juttuja. On seuroillekin hyvä mahdollisuus päästä esittelemään tarjontaa ja sitä kautta saada uusia harrastajia, Särkipaju toteaa.

Vaikka seuroja on jo kertynyt huima määrä, mukaan mahtuu vielä.

– Kannustan kaikkia ilmoittautumaan mukaan tapahtumaan, sillä jokainen laji ja urheilumuoto on todella tervetullut. Pidämme ilmoittautumisen auki kesäkuun loppuun, Särkipaju muistuttaa.

Osa ilmoittautuneista seuroista kokoontui suunnittelemaan päivää yhdessä Seinäjoen kaupungin liikuntapalveluiden kanssa.

– Tarkoituksena on päättää kaikille osallistuville heidän omat paikkansa alueella, jotta he voivat suunnitella ohjelmaa sen mukaan. Yritämme päästä kärryille myös mahdollisesta vuokratavaroiden tarpeesta, Särkipaju sanoo.

Liikuntapäivä on tarkoitettu koko perheelle, sillä lajiesittelyitä on vauvasta vaariin.

– Junioreiden lisäksi tarjolla on myös paljon aikuisille suunnattuja lajeja. Myös urheiluveteraanit ovat mukana eli todellakin koko perhe on tervetullut, Särkipaju sanoo hymyillen.

Koko perheen liikuntatapahtuma esittelee Seinäjoen liikunta- ja urheiluseurat